Pin Aldok Tweewielers Ameland

Op Ameland in het meest westelijke dorp Hollum is Aldok Tweewielers Ameland gevestigd. Wij zijn een fietsverhuur bedrijf met zo’n 600 verhuurbare objecten. Ameland is een eiland in de Nederlandse wadden en is erg geschikt om tijdens uw vakantie per fiets verkent te worden. Ons bedrijf is gevestigd op recreatiepark Boomhiemke op een van de mooiste delen van Ameland.

Pagina delen:  


« Bekijk alle locaties

Meer informatie


  Wat zit hier nog meer in de buurt?


Bekijk alle locaties die je dichtbij Aldok Tweewielers Ameland kunt vinden.

Pin Bed en Boeddha

  Oudebildtzijl

B&B = Bed en Boeddha. Een vrijstaande studio op ons werelderfgoed. Te huur voor korte en of langere periodes.


Meer info

Pin Station Marrum – De Pannekoektrein

  Marrum

Het Stationnetje van Marrum-Westernijkerk is gelegen aan het eens zo roemruchte spoorlijntje “het Dokkumer Lokaaltje” Het wordt wel eens genoemd als het leukste station van heel Nederland. Geheel gerestaureerd in de prachtigste kleuren en...


Meer info

Pin Restaurant ’t KoaikersHuus

  Buren Ameland

Restaurant gelegen midden in de natuur. Rust, ruimte, eten en drinken. Beter leven vlees, Biologische producten, Kwaliteit.


Meer info

Pin Eetcafe de smalle kant

  Sint Annaparochie

Eetcafe de smalle kant


Meer info

Ontvang jij de nieuwsbrief van Friesland al?

Meld je aan en ontvang iedere maand onze nieuwsbrief met de leukste evenementen in Friesland, aantrekkelijke arrangementen en leuke nieuwtjes over de provincie.

Zoeken op Friesland.nl

De lekkerste Friese cookies

Friesland.nl maakt gebruik van cookies om goed te kunnen functioneren. Door gebruik te blijven maken van onze website, of door deze melding te sluiten, geef je aan hier akkoord mee te gaan.