Pin Appartement Torenzicht

Appartement vlakbij Leeuwarden met eigen ingang, hal, douche, toilet, slaapkamer, keuken, woonkamer, bijkeuken en tuin met zitje.

Aanwezig: Wifi, radio-cd speler, smart tv, koelkast, kookplaat met oven, magnetron, keukeninventaris en zelf instelbare cv verwarming. Geen directe buren. Het appartement is overdag ook door u te gebruiken. Op de dag van vertrek in onderling overleg.

Gelegen op een rustige plek in het dorp Marsum, 3 km westelijk van Leeuwarden. Parkeergelegenheid voor auto nabij. Mogelijkheid om fietsen te gebruiken. Fraai uitzicht op tuin, kerk en toren.

Het ontbijt staat klaar in de keuken. Het kan ook bij u bezorgd worden. De eigenaren zijn in de nabijheid en geven u desgewenst graag toeristische tips. Folders met vele tips in de omgeving zijn aanwezig. De omgeving met Leeuwarden, Franeker, Harlingen, Dokkum, Sneek en Bolsward en de Waddenzee en meren is prachtig.

Voor maar 15,00 euro p.p. (incl. ontbijt) kunnen een 3e en 4e slaapplek gemaakt worden door middel van een slaapbank in de woonkamer.
50 Euro 1 persoon; 75 Euro 2 personen per nacht
Korting: een week huren, 10% korting (bij meer dan 1 persoon).

Pagina delen:  


« Bekijk alle locaties

Meer informatie


  Wat zit hier nog meer in de buurt?


Bekijk alle locaties die je dichtbij Appartement Torenzicht kunt vinden.

Pin B&B de Jellemastjelp

  Bitgummole

Welkom in onze kleinschalige B&B te Bitgummole, 7 km van Leeuwarden gelegen. Zie voor nadere info onze website www.jellemastjelp.nl


Meer info

Pin Grand Cafe Wouters

  Leeuwarden

Tegenover het Centraal Station en op korte loopafstand van het centrum, bent u bij ons aan het juiste adres voor een heerlijk kopje koffie met gebak, een borrel, een lekkere lunch of gezellig diner,...


Meer info

Pin Mini camping Van Harinxma

  Deinum

Minicamping Van Harinxma is een rustig gelegen minicamping aan het Van harinxmakanaal in de gemeente Menaldumadeel, gelegen tussen de dorpen Ritsumazijl en Deinum. In het hart van Friesland net buiten de grote stad Leeuwarden....


Meer info

Pin Restaurant élevé

  Leeuwarden

Kom dineren op niveau met een prachtig uitzicht. U wordt verrast door originele, creatieve gerechten in een moderne, sfeervolle omgeving. Restaurant élevé, gevestigd in WestCord WTC Hotel Leeuwarden heeft een keuken met regionale, nationale...


Meer info

Ontvang jij de nieuwsbrief van Friesland al?

Meld je aan en ontvang iedere maand onze nieuwsbrief met de leukste evenementen in Friesland, aantrekkelijke arrangementen en leuke nieuwtjes over de provincie.

Zoeken op Friesland.nl

De lekkerste Friese cookies

Friesland.nl maakt gebruik van cookies om goed te kunnen functioneren. Door gebruik te blijven maken van onze website, of door deze melding te sluiten, geef je aan hier akkoord mee te gaan.