Pin Appartementenverhuur De Trijehoek

Boek nu!

De drie appartementen van ?De Trijehoek? bevinden zich net buiten Stiens aan de Trijehoeksdyk. De appartementen zijn onderdeel van een Friese karakteristieke boerderij (melkveehouderij in bedrijf). Ze zijn stijlvol ingericht en bieden ieder plaats aan 4 tot 6 personen. Wilt u ook even weg uit de drukke stad of heeft u familie of vrienden over uit het buitenland; dan is ?De Trijehoek? een bijzondere locatie om te overnachten. Alle appartementen zijn voorzien van een keuken, toilet en een douche en daarnaast uitgerust met een terras op het zuiden met uizicht op de appelboomgaard. De omgeving kunt u wandelend of op de fiets verkennen. ?De Trijehoek? ligt centraal op diverse fiets- en wandelroutes. In het nabij gelegen dorp Stiens vindt u een zwembad (overdekt en buiten), een gezellig centrum en een kinderboerderij. Vraagt u geheel vrijblijvend naar onze arrangementen en onze folder. U kunt contact met ons opnemen door te bellen met telefoonnummer 058-257-1280 of door te mailen naar info@trijehoek.nl


« Bekijk alle locaties

Meer informatie


  Wat zit hier nog meer in de buurt?


Bekijk alle locaties die je dichtbij Appartementenverhuur De Trijehoek kunt vinden.

Pin Bed and Breakfast Mill View

  Stiens

Goed overnachten met uitstekende bedden en een goed ontbijt. Gratis parkeren voor de deur. In centrum van Stiens met veel winkels.


Meer info

Pin B&B Leeuwarden

  Leeuwarden (Snakkerburen)

Bed & Breakfast


Meer info

Pin Hotel-restaurant It Posthûs

  Burdaard

Hotel-Restaurant It Posthûs is een À la carte restaurant en hotel met zeven kamers.Terras op de Dokkumer EE aan de Elfstedenroute in Birdaard. Zaalaccomodatie vanaf tien personen tot en met 150 personen.


Meer info

Pin Túnmanswente

  Cornjum

Túnmanswente’ is de voormalige tuinmanswoning van het kasteel Martenastate. Het is gelegen in het dorpje Koarnjum (Cornjum) in Fryslân, net boven Leeuwarden.


Meer info

Ontvang jij de nieuwsbrief van Friesland al?

Meld je aan en ontvang iedere maand onze nieuwsbrief met de leukste evenementen in Friesland, aantrekkelijke arrangementen en leuke nieuwtjes over de provincie.

Zoeken op Friesland.nl

De lekkerste Friese cookies

Friesland.nl maakt gebruik van cookies om goed te kunnen functioneren. Door gebruik te blijven maken van onze website, of door deze melding te sluiten, geef je aan hier akkoord mee te gaan.