Pin Atelier Elbow

Aan de Nieuwebildtdijk 220, temidden van het weidse Bildtse landschap, is Atelier Elbow te vinden. Deze sfeervolle galerie aan huis van het kunstenaarspaar Ellen Floris en Bowe Roodbergen is eens per kwartaal een weekend open voor publiek. Daarbij nodigen ze ook een gastexposant uit. Ellen heeft zich toegelegd op het fotograferen van het waddenlandschap. Hier gaat de wereld letterlijk voor haar open. Grote luchten, zeeën van licht, de exacte waterpas van de horizon, dat is haar beeldwereld, dat is de wereld waar ze graag verkeert en haar ogen de kost geeft, de wereld ook die ze graag mee naar huis neemt in haar camera. Eind 2010 werd ze voor haar werk beloond met het keurmerk Waddengoud, een erkend streekkeurmerk voor duurzame producten en diensten uit het waddengebied. Bowe koos lang geleden voor (z/w)fotografie. Inmiddels beperkt hij zich niet meer tot de fotografie, maar voelt zich, na vele artistieke omzwervingen, vrij in zijn keuzes van disciplines en materiaal. Er is echter wel een rode lijn te ontdekken in zijn werk: de kunst van het weglaten, minimalisme, herhaling, ritme, perfectie en puurheid zijn begrippen die telkens terugkomen. Meer informatie mbt de open weekenden vindt u op www.elbowworks.nl.

Pagina delen:  


« Bekijk alle locaties

Meer informatie


  Wat zit hier nog meer in de buurt?


Bekijk alle locaties die je dichtbij Atelier Elbow kunt vinden.

Pin Bed en Boeddha

  Oudebildtzijl

B&B = Bed en Boeddha. Een vrijstaande studio op ons werelderfgoed. Te huur voor korte en of langere periodes.


Meer info

Pin B&B Twenty-one

  St. Jabik

Welkom bij B&B Twenty-one! Wij zijn een kleinschalige duurzame Bed and Breakfast gelegen in Sint Jacobiparochie waar u voor een betaalbare prijs kunt overnachten. Ons pand is van 1818 maar heeft alle comfort van...


Meer info

Pin Bed and Breakfast Mill View

  Stiens

Goed overnachten met uitstekende bedden en een goed ontbijt. Gratis parkeren voor de deur. In centrum van Stiens met veel winkels.


Meer info

Pin Appartement Torenzicht

  Marsum

Appartement vlakbij Leeuwarden met eigen ingang, hal, douche, toilet, slaapkamer, keuken, woonkamer, bijkeuken en tuin met zitje. Aanwezig: Wifi, radio-cd speler, smart tv, koelkast, kookplaat met oven, magnetron, keukeninventaris en zelf instelbare cv verwarming....


Meer info

Ontvang jij de nieuwsbrief van Friesland al?

Meld je aan en ontvang iedere maand onze nieuwsbrief met de leukste evenementen in Friesland, aantrekkelijke arrangementen en leuke nieuwtjes over de provincie.

Zoeken op Friesland.nl

De lekkerste Friese cookies

Friesland.nl maakt gebruik van cookies om goed te kunnen functioneren. Door gebruik te blijven maken van onze website, of door deze melding te sluiten, geef je aan hier akkoord mee te gaan.