Pin B&B Herberg Godot

Boek nu!

In het mooie rustige Friesland, ligt vlakbij de Waddenzee, het terpdorpje Marrum. Midden in het centrum, op de terp, is in 1948 een kleuterschool gebouwd. Deze kleuterschool, de eerste kleuterschool in Friesland (1948), bestond uit 2 grote lokalen, verbonden door een lange gang. Aan deze gang is een serre gebouwd. Waarin het heerlijk, bijna buiten, ontbijten is, natuurlijk op het door u gewenste tijdstip. Na een grondige verbouwing is één van de voormalige lokalen nu een slaapgelegenheid voor een groep van max. 18 personen. Ook zijn er 2 tweepersoons kamers, beiden met eigen douche, toilet en terras. Eén van deze kamers is eventueel, voor een gezin met jonge kinderen, uit te breiden met een stapelbed tot 4 personen. Om het complex bevindt zich een grote tuin met terras, waarop het natuurlijk ook heerlijk toeven is. Onze herberg beschikt over een volledige vergunning. Dit betekent dat u als gast niet meer naar buiten hoeft na een lange dag reizen. Wij kunnen u een “herbergmaaltijd” serveren voor ? 15,- (wel graag gelijk reserveren bij de boeking) Ook kunnen we u een drankje schenken met of zonder alcohol, in de serre of op uw terras.


« Bekijk alle locaties

Meer informatie


  Wat zit hier nog meer in de buurt?


Bekijk alle locaties die je dichtbij B&B Herberg Godot kunt vinden.

Pin B&B Tineke

  Britsum

B&B Tineke is een kleinschalige en huiselijke overnachtingsplek voor 1 of 2 personen op korte afstand van Leeuwarden. De stad is gemakkelijk te bereiken, zowel met de fiets, de auto als het openbaar vervoer...


Meer info

Pin Bed en Boeddha

  Oudebildtzijl

B&B = Bed en Boeddha. Een vrijstaande studio op ons werelderfgoed. Te huur voor korte en of langere periodes.


Meer info

Pin Bed and Breakfast Mill View

  Stiens

Goed overnachten met uitstekende bedden en een goed ontbijt. Gratis parkeren voor de deur. In centrum van Stiens met veel winkels.


Meer info

Pin Station Marrum – De Pannekoektrein

  Marrum

Het Stationnetje van Marrum-Westernijkerk is gelegen aan het eens zo roemruchte spoorlijntje “het Dokkumer Lokaaltje” Het wordt wel eens genoemd als het leukste station van heel Nederland. Geheel gerestaureerd in de prachtigste kleuren en...


Meer info

Ontvang jij de nieuwsbrief van Friesland al?

Meld je aan en ontvang iedere maand onze nieuwsbrief met de leukste evenementen in Friesland, aantrekkelijke arrangementen en leuke nieuwtjes over de provincie.

Zoeken op Friesland.nl

De lekkerste Friese cookies

Friesland.nl maakt gebruik van cookies om goed te kunnen functioneren. Door gebruik te blijven maken van onze website, of door deze melding te sluiten, geef je aan hier akkoord mee te gaan.