Pin B&B Klaar

Boek nu!

Gastvrijheid is wat wij u bieden, in combinatie met een luxe kamer met een goed bed een heerlijke douche.

Onze B&B heeft de kwaliteit en de vrijheid van een hotel, en de gastvrijheid van een B&B. De kamers hebben een eigen opgang en liggen op de begane grond. Onze kamers hebben elk een eigen sfeer.

De B&B ligt in het centrum van Joure, dat weer in het midden van van het Friese Meren gebied ligt. In Joure wordt erg veel georganiseerd, zodat er bijna ieder weekend iets te doen is. Ook in de omgeving zijn er mogelijkheden om actief bezig te zijn, maar ook om te ontspannen.


« Bekijk alle locaties

Meer informatie


  Wat zit hier nog meer in de buurt?


Bekijk alle locaties die je dichtbij B&B Klaar kunt vinden.

Pin Restaurant ’t Jagertje

  Langweer

Proef de Sfeer in Langweer Restaurant ?t Jagertje is al 35 jaar een vertrouwd adres op culinair gebied en een begrip in Friesland. Restaurant ?t Jagertje is centraal gelegen in Langweer, watersportdorp in hartje...


Meer info

Pin Restaurant Meer van Lenten

  Terherne

Restaurant aan het water Aan de rand van Terherne, ligt Restaurant Meer van Lenten. Bekend om het spectaculaire uitzicht over het Sneekermeer. De perfecte locatie voor een lunch, diner of feest aan het water.


Meer info

Pin Villa Envie

  Terherne

Luxe B&B in Terherne, eiland in de Friese meren


Meer info

Pin Zeilschool de Friese Meren

  Sneek

Zeilschool de Friese Meren


Meer info

Ontvang jij de nieuwsbrief van Friesland al?

Meld je aan en ontvang iedere maand onze nieuwsbrief met de leukste evenementen in Friesland, aantrekkelijke arrangementen en leuke nieuwtjes over de provincie.

Zoeken op Friesland.nl

De lekkerste Friese cookies

Friesland.nl maakt gebruik van cookies om goed te kunnen functioneren. Door gebruik te blijven maken van onze website, of door deze melding te sluiten, geef je aan hier akkoord mee te gaan.