Pin B&B Thús by ús

Boek nu!

Thús by ús is gelegen in Beetsterzwaag; een prachtig groen en eeuwenoud dorp aan de rand van de Friese Wouden. Op loopafstand van de B&B kunt u heerlijk eten, goed winkelen en natuurlijk genieten van de prachtige natuur.

Aan de rand van de Zeven Wouden-route staat onze B&B in het prachtige Beetsterzwaag. De twee ruime zit-slaapkamers vindt u in het onder architectuur gebouwde appartement achter het huis. Elke kamer is voorzien van een zitje, twee heerlijke bedden, een douche en toilet en tv. Bij goed weer kunt u gebruik maken van de schitterende tuin en het terras. We heten u ‘wolkom thús by ús’!

Kamer voor twee personen, inclusief ontbijt 50 euro *
Kamer voor een persoon, inclusief ontbijt 45 euro *
* Onze prijzen zijn per kamer en inclusief toeristenbelasting. Blijft u meer dan twee nachten by ús logeren dan krijgt u vanaf de derde nacht 20% korting.
Voor leden van Vrienden op de fiets hanteren we het standaard tarief van de stichting.

Onze B&B is zowel per fiets, met het openbaar vervoer als met de auto goed bereikbaar. Beetsterzwaag grenst aan de prachtige Zeven Wouden-route en ligt op 4 kilometer van de A7.


« Bekijk alle locaties

Meer informatie


Ontvang jij de nieuwsbrief van Friesland al?

Meld je aan en ontvang iedere maand onze nieuwsbrief met de leukste evenementen in Friesland, aantrekkelijke arrangementen en leuke nieuwtjes over de provincie.

Zoeken op Friesland.nl

De lekkerste Friese cookies

Friesland.nl maakt gebruik van cookies om goed te kunnen functioneren. Door gebruik te blijven maken van onze website, of door deze melding te sluiten, geef je aan hier akkoord mee te gaan.