Pin B&B wetterwillefriesland

Boek nu!

Fietsen, wandelen, vissen, varen in de motorboot of gewoon lekker ontspannen? Het kan in onze B&B, direct gelegen aan de Bolswardertrekvaart. Tussen Leeuwarden, Franeker, Sneek en Bolsward, centraal in Friesland maar ook landelijk.

Rust ruimte en vrijheid voor stellen, gezinnen, vrienden of zakenlieden.

Onze B&B heeft twee kamers, beide met eigen opgang.
Royale bovenkamer met slaap (een twee persoonsbed en een goede 2p slaapbank) zit en eetgedeelte.
Beneden eigen douche & toilet.

Studio begane grond ( een twee persoonsbed en een goede 2p slaapbank). Douche en toilette en suite. Kitchenette met magnetron, zonder gasfornuis.

Beide kamers hebben: koelkast, tv, gratis WIFI, koelkast, waterkoker, koffiezetapparaat ,cv etc.
Motorboot tegen meerprijs. Kajak, schoonmaak en parkering gratis.

Bij mooi weer ontbijt aan het water!

Bij vragen: 06-55890689


« Bekijk alle locaties

  Wat zit hier nog meer in de buurt?


Bekijk alle locaties die je dichtbij B&B wetterwillefriesland kunt vinden.

Pin Bed and Breakfast Lutje Lollum

  Franeker

Sfeervol overnachten in luxe gastenkamers in een monumentale friese kop-hals-rompboerderij uit 1860. Wij hebben een drietal 2-pers. kamers en een 4-pers.kamer gerealiseerd in de voormalige koeienstal. Allen met een privé badkamer met douche, toilet...


Meer info

Pin B&B wetterwillefriesland

  Wommels

B&B aan het water, de Bolswardertrekvaart. Fietsen, wandelen, vissen, varen in de motorboot of gewoon lekker ontspannen? Het kan in onze B&B, direct gelegen aan de Bolswardertrekvaart. Tussen Leeuwarden, Franeker, Sneek en Bolsward, centraal...


Meer info

Pin Toscanini

  Franeker

Wat Leuk dat u er bent! De Italiaanse keuken, gekenmerkt door éénvoud en ambachtelijkheid. Dat willen wij U bij Toscanini bieden. Wij staan bekend om onze speciale dunne deegbodem gemaakt van eigen vers deeg....


Meer info

Pin It kruswetter

  Easterlittens

Prachtige en rustige camping gelegen aan 2 vaarten. Schitterende fietspaden leiden u naar Sneek, Franeker, Bolsward of Leeuwarden alle op 10 tot 15 km afstand. Paviljoen met terras aan het water.


Meer info

Ontvang jij de nieuwsbrief van Friesland al?

Meld je aan en ontvang iedere maand onze nieuwsbrief met de leukste evenementen in Friesland, aantrekkelijke arrangementen en leuke nieuwtjes over de provincie.

Zoeken op Friesland.nl

De lekkerste Friese cookies

Friesland.nl maakt gebruik van cookies om goed te kunnen functioneren. Door gebruik te blijven maken van onze website, of door deze melding te sluiten, geef je aan hier akkoord mee te gaan.