Pin Bed & Breakfast Gibbeflecht

Boek nu!

Welkom in het groene hart van Friesland.

In Mantgum, een mooi dorp aan de spoorlijn Leeuwarden-Sneek-Stavoren, vindt u onze Bed & Breakfast met één ruime tweepersoons gastenkamer met privé badkamer en een ontbijtkamer op de eerste etage van ons huis. Wij bieden een gastvrij onthaal, een comfortabele kamer met prima bedden en een lekker ontbijt (met o.a. versgeperst sap en een bio-eitje) voor een vriendelijke prijs.
Doortrekkende wandelaars en fietsers kunnen hier terecht voor een overnachting met ontbijt. Maar de locatie is ook ideaal als uitvalsbasis om omliggende steden, zoals Leeuwarden, Sneek, Franeker, Harlingen, Bolsward en Wommels te bezoeken of een dagtrip naar de eilanden te maken. Alle genoemde plaatsen zijn snel en gemakkelijk te bereiken, ook met het openbaar vervoer.

Vanwege de centrale ligging, de goede bereikbaarheid en voorzieningen zoals gratis WIFI, is onze B&B ook een goed verblijfsadres voor zakelijke gasten.


« Bekijk alle locaties

Meer informatie


  Wat zit hier nog meer in de buurt?


Bekijk alle locaties die je dichtbij Bed & Breakfast Gibbeflecht kunt vinden.

Pin Minicamping de Greidhoeke

  Britswerd

Kamperen op het Friese platte land op een mooie rustige groene camping, bestaande uit 12 ruime plaatsen van ongeveer 100 m2 per plaats, allen voorzien van elektriciteit. Centraal gelegen bij Sneek, Franeker , Leeuwarden...


Meer info

Pin B&B ZAZZA

  Raerd

Bed & Breakfast ZAZZA in Raerd. Op en top gastvrijheid midden in de Friese natuur.


Meer info

Pin B&B ZAZZA

  Raerd

Bed & Breakfast ZAZZA in Raerd. Op en top gastvrijheid midden in de Friese natuur.


Meer info

Pin Bed & Breakfast Gibbeflecht

  Mantgum

Welkom in het groene hart van Friesland. In Mantgum, een mooi dorp aan de spoorlijn Leeuwarden-Sneek-Stavoren, vindt u onze Bed & Breakfast met één ruime tweepersoons gastenkamer met privé badkamer en een ontbijtkamer op...


Meer info

Ontvang jij de nieuwsbrief van Friesland al?

Meld je aan en ontvang iedere maand onze nieuwsbrief met de leukste evenementen in Friesland, aantrekkelijke arrangementen en leuke nieuwtjes over de provincie.

Zoeken op Friesland.nl

De lekkerste Friese cookies

Friesland.nl maakt gebruik van cookies om goed te kunnen functioneren. Door gebruik te blijven maken van onze website, of door deze melding te sluiten, geef je aan hier akkoord mee te gaan.