Pin Bezoekerscentrum Aerden Plaats

Boek nu!

Bezoek de Aerden Plaats en maak kennis met de cultuurhistorie én de hedendaagse kunst van het Bildt. Het Archeologisch Steunpunt vertelt over de specifieke Bildtse cultuur en toont de ontstaansgeschiedenis van dit gebied. Het Bildtse landschap heeft een grote aantrekkingskracht op kunstenaars. Er zijn wisselende groepsexposities en informatie over mogelijkheden tot atelierbezoek. Ook kan men de bijbehorende Julianakerk bezichtigen; een voormalig doopsgezind schuilkerkje. Strijk neer in de theeschenkerij voor koffie of thee met een heerlijk Ouwe Sylster keekie. De Aerden Plaats biedt een ruim aanbod aan toeristische informatie over de omgeving.


« Bekijk alle locaties

Meer informatie


  Wat zit hier nog meer in de buurt?


Bekijk alle locaties die je dichtbij Bezoekerscentrum Aerden Plaats kunt vinden.

Pin Bed en Boeddha

  Oudebildtzijl

B&B = Bed en Boeddha. Een vrijstaande studio op ons werelderfgoed. Te huur voor korte en of langere periodes.


Meer info

Pin B&B Twenty-one

  St. Jabik

Welkom bij B&B Twenty-one! Wij zijn een kleinschalige duurzame Bed and Breakfast gelegen in Sint Jacobiparochie waar u voor een betaalbare prijs kunt overnachten. Ons pand is van 1818 maar heeft alle comfort van...


Meer info

Pin Bed and Breakfast Mill View

  Stiens

Goed overnachten met uitstekende bedden en een goed ontbijt. Gratis parkeren voor de deur. In centrum van Stiens met veel winkels.


Meer info

Pin Station Marrum – De Pannekoektrein

  Marrum

Het Stationnetje van Marrum-Westernijkerk is gelegen aan het eens zo roemruchte spoorlijntje “het Dokkumer Lokaaltje” Het wordt wel eens genoemd als het leukste station van heel Nederland. Geheel gerestaureerd in de prachtigste kleuren en...


Meer info

Ontvang jij de nieuwsbrief van Friesland al?

Meld je aan en ontvang iedere maand onze nieuwsbrief met de leukste evenementen in Friesland, aantrekkelijke arrangementen en leuke nieuwtjes over de provincie.

Zoeken op Friesland.nl

De lekkerste Friese cookies

Friesland.nl maakt gebruik van cookies om goed te kunnen functioneren. Door gebruik te blijven maken van onze website, of door deze melding te sluiten, geef je aan hier akkoord mee te gaan.