Bezoekerscentrum/TIP ‘Terp Hegebeintum’

Boek nu!

Aan de voet van de terp vindt u het bezoekerscentrum en Toeristisch Informatiepunt. Vanuit dit centrum worden rondleiding verzorgd over de hoogste terp van Nederland en door het 12de eeuws kerkje met de grootste nog bij elkaar zijnde collectie rouwkassen. Ook is er een archeologisch steunpunt gevestigd waar voorwerpen te zien zijn die men destijds in terp heeft gevonden. Er is ook een T.I.P. Gevestigd in dit gebouw waar toeristische informatie, souvenirs en cadeaubonnen de boventoon voeren. In het petit-restaurant kunt u genieten van een kopje koffie of een hapje eten.


« Bekijk alle locaties

Meer informatie


  Wat zit hier nog meer in de buurt?


Bekijk alle locaties die je dichtbij Bezoekerscentrum/TIP ‘Terp Hegebeintum’ kunt vinden.

Pin Hotel-restaurant It Posthûs

  Burdaard

Hotel-Restaurant It Posthûs is een À la carte restaurant en hotel met zeven kamers.Terras op de Dokkumer EE aan de Elfstedenroute in Birdaard. Zaalaccomodatie vanaf tien personen tot en met 150 personen.


Meer info

Pin Bij De Pastorie

  Reitsum

B&B Bij De Pastorie bij Dokkum. Prachtige B&B met volledige privacy! Eigen entree, twee slaapkamers, woonkamer met keukentje. Ontbijt wordt bij u in het appartement geserveerd. De kids kunnen heerlijk spelen in de grote...


Meer info

Pin Camping zwanenburg

  jislum

Zoekt u rust ruimte en gezelligheid, dan bent u bij ons aan het juiste adres. wij hebben een klein speel/vismeertje van 170cm diep en 3ha bos. Ook is er een kantine aanwezig en in...


Meer info

Ontvang jij de nieuwsbrief van Friesland al?

Meld je aan en ontvang iedere maand onze nieuwsbrief met de leukste evenementen in Friesland, aantrekkelijke arrangementen en leuke nieuwtjes over de provincie.

Zoeken op Friesland.nl

De lekkerste Friese cookies

Friesland.nl maakt gebruik van cookies om goed te kunnen functioneren. Door gebruik te blijven maken van onze website, of door deze melding te sluiten, geef je aan hier akkoord mee te gaan.