Pin Brasserie & Restaurant ’t Gasthuys

Boek nu!

Welkom bij ?t Gasthuys waar je heerlijk kunt koffie drinken, lunchen, dineren of gezellig kunt komen borrelen met diverse lekkere hapjes. Van binnen is het gezellig, sfeervol en trendy ingericht. Van binnen is het geschikt om grotere gezelschappen te houden zonder dat andere gasten er last van hebben. Zomers staat er een terras van ruim 50 zitplaatsen met de hele dag de zon, zelfs in het voorjaar en najaar heerlijk genieten op het terras.


« Bekijk alle locaties

Meer informatie


  Wat zit hier nog meer in de buurt?


Bekijk alle locaties die je dichtbij Brasserie & Restaurant ’t Gasthuys kunt vinden.

Pin Restaurant ’t Jagertje

  Langweer

Proef de Sfeer in Langweer Restaurant ?t Jagertje is al 35 jaar een vertrouwd adres op culinair gebied en een begrip in Friesland. Restaurant ?t Jagertje is centraal gelegen in Langweer, watersportdorp in hartje...


Meer info

Pin Restaurant Meer van Lenten

  Terherne

Restaurant aan het water Aan de rand van Terherne, ligt Restaurant Meer van Lenten. Bekend om het spectaculaire uitzicht over het Sneekermeer. De perfecte locatie voor een lunch, diner of feest aan het water.


Meer info

Pin Villa Envie

  Terherne

Luxe B&B in Terherne, eiland in de Friese meren


Meer info

Pin B&B Klaar

  Joure

Gastvrijheid is wat wij u bieden, in combinatie met een luxe kamer met een goed bed een heerlijke douche. Onze B&B heeft de kwaliteit en de vrijheid van een hotel, en de gastvrijheid van...


Meer info

Ontvang jij de nieuwsbrief van Friesland al?

Meld je aan en ontvang iedere maand onze nieuwsbrief met de leukste evenementen in Friesland, aantrekkelijke arrangementen en leuke nieuwtjes over de provincie.

Zoeken op Friesland.nl

De lekkerste Friese cookies

Friesland.nl maakt gebruik van cookies om goed te kunnen functioneren. Door gebruik te blijven maken van onze website, of door deze melding te sluiten, geef je aan hier akkoord mee te gaan.