Pin Bungalowverhuur De Groene Ster

Boek nu!

Lekker op vakantie in het mooie Friesland. Vlakbij Leeuwarden ligt het “Recreatiegebied De Groene Ster”, met zijn ruim duizend hectare schitterend natuurgebied met bossen, water, slootjes en velden. In dit gebied, voor een groot deel aan het water van het meertje “De Kleine Wielen”, ligt de Bungalowverhuur De Groene Ster. Bungalowverhuur De Groene Ster bestaat uit tien ruim liggende luxe vakantiebungalows. Gelegen in natuurgebied, 5 kilometer ten oosten van Leeuwarden. Op 200 meter afstand van de bushalte aan de N355 van Leeuwarden naar Hardegarijp. Zeer goed bereikbaar per bus, auto of fiets. Om de 20 minuten is er een busverbinding met de historische stad Leeuwarden, Frieslands hoofdstad met zijn schilderachtige grachten, oude gevels, musea, gezellig winkelcentrum en goede restaurants. Voor de avonduren zijn er uitgaansgelegenheden legio: bioscopen, theaters, bars en disco’s. Leeuwarden is de eerste van de “elf steden” maar de andere tien liggen ook ruim binnen excursieafstand. Een dagje naar Ameland of Schiermonikoog behoort ook beslist tot de mogelijkheden. Bungalowverhuur De Groene Ster biedt u prachtige bungalows in een perfecte omgeving.


« Bekijk alle locaties

Meer informatie


  Wat zit hier nog meer in de buurt?


Bekijk alle locaties die je dichtbij Bungalowverhuur De Groene Ster kunt vinden.

Pin Post-Plaza Hotel & Grand Café

  Leeuwarden

Na een intensieve verbouwing en restauratie van het oude Hoofdpostkantoor, is Post-Plaza getransformeerd tot een unieke plek in het centrum van Leeuwarden, waar gasten slapen, eten, werken, drinken en genieten in een historisch decor....


Meer info

Pin B&B Leeuwarden

  Leeuwarden (Snakkerburen)

Bed & Breakfast


Meer info

Pin Camping De Kleine Wielen

  Leeuwarden

Camping De Kleine Wielen ligt ca. 5 kilometer oostelijk van Leeuwarden. U kunt ons vinden midden het natuurgebied “De Groene Ster”


Meer info

Pin Emmaplein

  Leeuwarden

Een gastvrije ontvangst, een heerlijk huis, prima bedden en een verwenontbijt. En als u een zeilliefhebber bent, kunt u (tegen betaling) met uw gastheer het Friese water verkennen. Onze boot ligt in Grou, zodat...


Meer info

Ontvang jij de nieuwsbrief van Friesland al?

Meld je aan en ontvang iedere maand onze nieuwsbrief met de leukste evenementen in Friesland, aantrekkelijke arrangementen en leuke nieuwtjes over de provincie.

Zoeken op Friesland.nl

De lekkerste Friese cookies

Friesland.nl maakt gebruik van cookies om goed te kunnen functioneren. Door gebruik te blijven maken van onze website, of door deze melding te sluiten, geef je aan hier akkoord mee te gaan.