Pin Camping De Finne

Boek nu!

Lekker genieten en onthaasten op camping de Finne onder het genot van een kop koffie aan de waterkant, of op ons terras, is VAKANTIE.

Camping de Finne is genieten voor jong en oud. Wij, Anne en Triensje, heten u van harte welkom op onze camping aan het prachtige viswater de Franeker vaart.
Onze camping bestaat uit 45 ruime kampeervelden en 5 camper plaatsen. Allen voorzien van stroom.Ook is er een trekkers veld voor diegene die de volgende dag weer verder wil. Het toiletgebouw ziet er keurig uit, en is tevens uitgerust met wasgelegenheid en minder valide douche en toilet.
We hebben een dierenweide met pony´s, schapen, ezels en een knuffel koe. Skelters, traptrekkers e.d. is voor de jonge gast allemaal aanwezig.
Bij binnenkomst in onze nieuwe receptie en tevens ontspanningsruime kunt u even bijkomen onder het genot van een drankje of een ijsje. Dit kan ook op het gezellige terras met uitzicht op de speeltuin. Wij zitten 8 km. van Sneek en Bolsward. Franeker, Harlingen, en Leeuwarden liggen 25 km. bij ons vandaan.
Kortom……kom genieten op camping de Finne. Voor jong en oud.


« Bekijk alle locaties

Meer informatie


  Wat zit hier nog meer in de buurt?


Bekijk alle locaties die je dichtbij Camping De Finne kunt vinden.

Pin B&B wetterwillefriesland

  Wommels

B&B aan het water, de Bolswardertrekvaart. Fietsen, wandelen, vissen, varen in de motorboot of gewoon lekker ontspannen? Het kan in onze B&B, direct gelegen aan de Bolswardertrekvaart. Tussen Leeuwarden, Franeker, Sneek en Bolsward, centraal...


Meer info

Pin B&B wetterwillefriesland

 

Fietsen, wandelen, vissen, varen in de motorboot of gewoon lekker ontspannen? Het kan in onze B&B, direct gelegen aan de Bolswardertrekvaart. Tussen Leeuwarden, Franeker, Sneek en Bolsward, centraal in Friesland maar ook landelijk. Rust...


Meer info

Pin Stadslogement Westersingel

  Sneek

Ons prachtige monumentale pand uit 1870 is gelegen aan de Westersingel in het centrum van Sneek! Gelegen aan de stadsgracht welke deel uitmaakt van de Elfstedenroute, vlakbij de bekende Waterpoort en op loopafstand van het historische en gezellige stadscentrum.


Meer info

Pin Vrienden van Pianobar Sneek

  Sneek

Geniet in ons restaurant van een heerlijke maaltijd met een goed glas wijn en sfeervolle pianomuziek. We verrassen onze gasten met wekelijks wisselende menukaarten met bijzondere gerechten en ware culinaire hoogstandjes vanaf 10 euro....


Meer info

Ontvang jij de nieuwsbrief van Friesland al?

Meld je aan en ontvang iedere maand onze nieuwsbrief met de leukste evenementen in Friesland, aantrekkelijke arrangementen en leuke nieuwtjes over de provincie.

Zoeken op Friesland.nl

De lekkerste Friese cookies

Friesland.nl maakt gebruik van cookies om goed te kunnen functioneren. Door gebruik te blijven maken van onze website, of door deze melding te sluiten, geef je aan hier akkoord mee te gaan.