Pin Camping de Wedze

Boek nu!

Voordelig kamperen op een rustige camping in Friesland? U zoekt rust? geen massatoerisme? en goed sanitair? in een prachtige, diverse omgeving? Vanaf 10,00 euro per nacht (2 pers) is dit al mogelijk in Twijzel, nabij Buitenpost.

Vanaf mei 2016 verhuren we een volledig ingerichte safaritent! De bovenstaande foto is een afbeelding van de tent op een ander terrein. De gehele tent is voorzien van een houten vloer. Er zijn “normale” bedden van steigerhout. de keuken is voorzien van zwenkwielen, dan kunt u bij mooi weer buiten koken. Bel of mail voor meer informatie info@campingdewedze.nl of 06-25037956

Camping De Wedze in Twijzel, verscholen in het karakteristieke coulissenlandschap met uitzicht op een kerktoren uit de 13e eeuw. Twijzel ligt op de lijn Leeuwarden-Groningen in Friesland en vanaf de A7 (Drachten) 15 minuten rijden.

Wij zijn afgelopen jaar druk bezig geweest om ons terrein in te richten voor het exploiteren van een camping aan De Wedze in Twijzel. Maar er zijn nog wensen voor ons en voor de gasten. We gaan ervan uit dat we voor het begin van het seizoen 2016 een stortplaats voor een chemisch toilet klaar hebben. Ook hopen we dan nog meer beplanting te hebben aangebracht.

Maar een voordelige vakantie in een spannend Noord-Oost Friesland is natuurlijk aan te bevelen. Verwacht echter geen animatieteam of geregisseerd vermaak, bij ons kun je nog met een emmertje kikkerdril zoeken of bramen plukken. Er is veel te doen in dit unieke stukje Fryslận. Mappen met folders liggen voor u klaar. Kom en laat u verrassen op uw ontdekkingstocht door de Fryske Wậlden

De camping is makkelijk te bereiken(zie route) en is toegankelijk voor alle kampeermiddelen. Er zijn geen vaste plekken, u zoekt uw eigen plek. Van de buren zult u geen last hebben, zij grazen rustig in het buurland.

Er is voldoende ruimte om een balletje te trappen of jeu de boules spelen.’s Avonds kunt u een kampvuur maken op de aangegeven plek. Een avondwandeling naar de van Bootsma’s poel is een aanrader.

De sanitaire ruimte is voorzien van nette douches, toiletten en vaatwasplekken.

Wilt u komen kamperen maar u beschikt niet over een kampeermiddel, dan bieden wij ons “kippetje” te huur aan. Dit is een tour caravan met 4 slaapplekken, voortent en luifel.

Regelmatig komen er mensen op de fiets langs. Bij slecht weer kunnen zij overnachten in de aanwezige tunnelkas (speciaal tarief, vraag ons).


« Bekijk alle locaties

Meer informatie


  Wat zit hier nog meer in de buurt?


Bekijk alle locaties die je dichtbij Camping de Wedze kunt vinden.

Pin Camping De zandhorst

  walterswald

Welkom bij Camping De Zandhorst, gelegen in het Friese dorpje Wâlterswâld (Wouterswoude) Bij Dokkum. Camping De Zandhorst is gevestigd in een prachtig gebied in Friesland waar u in alle rust en ruimte van de...


Meer info

Pin De Spitkeet

  Harkema

Op het terrein van het Themapark stonden tot de jaren ’60 verscheidene woningwetwoningen gebouwd in het begin van de twintigste eeuw door de Stichting Woningbouw Achtkarspelen. Omdat deze woningen toen niet meer voldeden aan...


Meer info

Pin Monumentaal Fries Waldhuske (2 pers) – Drogeham

  Drogeham

Origineel Fries waldhuske, het kleinste huisje in gemeente Achtkarspelen. Woonkamertje: bedstee (140×200), zithoek, radio, tv, boeken, spelletjes, toerist informatie. Achterhuis: keukentje, eethoek. Badkamer: douche,toilet,wastafel. Terras met picknickbank. Gratis gebruik 2 fietsen. Supermarkt op 1km...


Meer info

Pin Bed&Breakfast Jinkepaed Twijzelerheide

  Twijzelerheide

4 Bijzondere gastenverblijven vlakbij Dokkum TWIJZELERHEIDE: Het Vogelhuisje:(2 pers) met oa. keuken,badkamer met ligbad, slaapkamer op bovenverdieping Opties:houtgestookte sauna 20,- Zweedse hottub 40,-p.avond met hapje en drankje,fietshuur 5,-p.dag (bij reservering aangeven) DRIEZUM: Het Driezumer...


Meer info

Ontvang jij de nieuwsbrief van Friesland al?

Meld je aan en ontvang iedere maand onze nieuwsbrief met de leukste evenementen in Friesland, aantrekkelijke arrangementen en leuke nieuwtjes over de provincie.

Zoeken op Friesland.nl

De lekkerste Friese cookies

Friesland.nl maakt gebruik van cookies om goed te kunnen functioneren. Door gebruik te blijven maken van onze website, of door deze melding te sluiten, geef je aan hier akkoord mee te gaan.