Pin De Bakkers van Verloop

Boek nu!

Het bedrijf de Bakkers van Verloop is opgericht in het jaar 1926. Jozeph en Annemieke Verloop zijn de derde generatie van dit familiebedrijf.
De Bakkers van Verloop staat voor vakmanschap, topkwaliteit en persoonlijke klantgerichtheid. De Bakkers van Verloop zijn een ‘eerste klas’ bakkersbedrijf en willen dit ook blijven, dus is het van het grootste belang dat wij onze “hoogste kwaliteit” dagelijks waarmaken, zowel qua productie als service.
Ons personeel levert iedere dag een optimale prestatie om dit hoge niveau vast te houden en te verbeteren voor u als klant.
Onze winkels zijn te vinden in Heerenveen, Oranjewoud, Oldeberkoop, Beetsterzwaag, Drachten en Gorredijk.


« Bekijk alle locaties

Meer informatie


  Wat zit hier nog meer in de buurt?


Bekijk alle locaties die je dichtbij De Bakkers van Verloop kunt vinden.

Pin De Koppenjan

  Jubbega

In de sfeervolle pannenkoekenboerderij De Koppenjan eet je de lekkerste pannenkoeken van Friesland. Je kiest uit wel 80 hartige en zoete pannenkoeken. In combi met alle activiteiten is uit eten met kinderen 1 groot...


Meer info

Pin Restaurant Het Spijshuys

  Boornbergum

Als enige restaurant in Friesland hebben wij voor de 16e keer een Bib Gourmand gekregen. Een prestigieuze vermelding in de Michelin Gids voor een ultieme prijs-kwaliteit. Onze passie is ambachtelijk koken, het liefst met...


Meer info

Pin Minicamping de Turfhoeke

  Gorredijk

Minicamping de Turfhoeke in Gorredijk. Wij willen u graag laten meegenieten van de rust en ruimte van het Friese platteland om ons heen.


Meer info

Pin B&B It Boekehaagje

  Mildam

Bijkomen op een comfortabele boxspring in Bêd & Brochje ?t Boekehaagje of liever eerst uw fiets repareren? Alles kan op deze voormalige boerderij middenin Mildam. Uw kamer met eigen douche en toilet staat klaar...


Meer info

Ontvang jij de nieuwsbrief van Friesland al?

Meld je aan en ontvang iedere maand onze nieuwsbrief met de leukste evenementen in Friesland, aantrekkelijke arrangementen en leuke nieuwtjes over de provincie.

Zoeken op Friesland.nl

De lekkerste Friese cookies

Friesland.nl maakt gebruik van cookies om goed te kunnen functioneren. Door gebruik te blijven maken van onze website, of door deze melding te sluiten, geef je aan hier akkoord mee te gaan.