Pin De Oranjerie

Boek nu!

Vanaf het water of via de weg, De Oranjerie is dé ideale plek om tussen water en groen te genieten van een lekkere kop koffie, een speciaal biertje, een heerlijke lunch of diner maar ook om even gezellig te borrelen met vrienden of collega’s. De lokatie van De Oranjerie is uniek. Gelegen tussen park Herema State en de passantenhaven beschikt de Oranjerie over de mooiste terrassen van Joure; aan de achterzijde bevinden zich twee terrassen en een grote serre met uitzicht op het prachtige park Herema State. Aan de voorzijde vindt u een terras met uitzicht op de passantenhaven, u kunt dus kiezen voor genieten van de natuur en sprookjesachtig uitzicht op de parkvijver of voor de gezellige drukte van de passantenhaven. De hoofdstraat van Joure met zijn vele leuke winkeltjes is op loopafstand. De Oranjerie is vanaf 1 april 2001 in handen van de familie Baaij en mag daarom (2011) haar 10-jarig jubileum vieren!


« Bekijk alle locaties

Meer informatie


  Wat zit hier nog meer in de buurt?


Bekijk alle locaties die je dichtbij De Oranjerie kunt vinden.

Pin Restaurant ’t Jagertje

  Langweer

Proef de Sfeer in Langweer Restaurant ?t Jagertje is al 35 jaar een vertrouwd adres op culinair gebied en een begrip in Friesland. Restaurant ?t Jagertje is centraal gelegen in Langweer, watersportdorp in hartje...


Meer info

Pin Restaurant Meer van Lenten

  Terherne

Restaurant aan het water Aan de rand van Terherne, ligt Restaurant Meer van Lenten. Bekend om het spectaculaire uitzicht over het Sneekermeer. De perfecte locatie voor een lunch, diner of feest aan het water.


Meer info

Pin Villa Envie

  Terherne

Luxe B&B in Terherne, eiland in de Friese meren


Meer info

Pin B&B Klaar

  Joure

Gastvrijheid is wat wij u bieden, in combinatie met een luxe kamer met een goed bed een heerlijke douche. Onze B&B heeft de kwaliteit en de vrijheid van een hotel, en de gastvrijheid van...


Meer info

Ontvang jij de nieuwsbrief van Friesland al?

Meld je aan en ontvang iedere maand onze nieuwsbrief met de leukste evenementen in Friesland, aantrekkelijke arrangementen en leuke nieuwtjes over de provincie.

Zoeken op Friesland.nl

De lekkerste Friese cookies

Friesland.nl maakt gebruik van cookies om goed te kunnen functioneren. Door gebruik te blijven maken van onze website, of door deze melding te sluiten, geef je aan hier akkoord mee te gaan.