Pin De Thuiskamer

Boek nu!

U kunt logeren in dit prachtige rijksmonument uit 1654, een van de oudste woningen van Grou. Tegenover de 12e-eeuwse St. Piterkerk, waar u de sfeer van weleer beleeft. Je waant je in een compleet andere omgeving, vlakbij het centrum van het druk bezochte charmante en gezellige watersportdorp, dat meer dan een bezoek waard is met zijn vele winkels en restaurantjes. Ideaal gelegen voor de watersporter of zakenman, in het hart van Friesland, op steenworp afstand van het water en op slechts een half uurtje rijden van de fraaiste golfbanen. Maar ook een heerlijke “Thuiskamer” voor een weekendje of weekje weg met het hele gezin.
U heeft een eigen ingang, waardoor u veel privacy geniet en gratis Wi-Fi is aanwezig.
De Thuiskamer is ook uitstekend geschikt als vergaderlocatie, besloten dines, workshops, High Wine & High Tea en nog veel meer gastvrijheid.


« Bekijk alle locaties

Meer informatie


  Wat zit hier nog meer in de buurt?


Bekijk alle locaties die je dichtbij De Thuiskamer kunt vinden.

Pin B&B ZAZZA

  Raerd

Bed & Breakfast ZAZZA in Raerd. Op en top gastvrijheid midden in de Friese natuur.


Meer info

Pin B&B ZAZZA

  Raerd

Bed & Breakfast ZAZZA in Raerd. Op en top gastvrijheid midden in de Friese natuur.


Meer info

Pin Hotel Princenhof

  Earnewâld

Aan de rand van dorp Earnewâld, midden in het hart van Friesland, ligt Hotel Restaurant Princenhof. Het kleine Friese dorp, gelegen tussen Drachten, Heerenveen en Leeuwarden, ligt in een van de mooiste natuurgebieden van...


Meer info

Pin Koe en theehuis

  Nes Boarnsterhim

Langs knooppunt 4 ligt ons mooie boerderijtje, dat gebouw is in 1764. Het is gelegen in een prachtig natuurgebied. Prachtige plek om even te onthaasten met een lekkerbakje koffie/thee, boerenijs ect. Vanaf 1 juni...


Meer info

Ontvang jij de nieuwsbrief van Friesland al?

Meld je aan en ontvang iedere maand onze nieuwsbrief met de leukste evenementen in Friesland, aantrekkelijke arrangementen en leuke nieuwtjes over de provincie.

Zoeken op Friesland.nl

De lekkerste Friese cookies

Friesland.nl maakt gebruik van cookies om goed te kunnen functioneren. Door gebruik te blijven maken van onze website, of door deze melding te sluiten, geef je aan hier akkoord mee te gaan.