Duits

Boek nu!

Autoverhuur Sneek

Bent u op zoek naar een autoverhuur in de regio Sneek? Bij AZ Autoverhuur kunt u terecht voor een ruim assortiment auto’s, zowel voor particulieren als de zakelijke markt. Met onze scherpe tarieven en uitstekende service is AZ Autoverhuur al jaren een begrip in Sneek en omgeving!

AZ Autoverhuur, een begrip in Sneek
Een grote groep vaste klanten weet onze autoverhuur in Sneek inmiddels goed te vinden. En dat is natuurlijk niet zonder reden! AZ Autoverhuur is een allround verhuur specialist die voor elke rit en situatie een auto heeft die perfect aansluit op uw vervoersbehoefte van dat moment. Er zijn nog meer redenen te noemen waarom we zo goed bekend staan in de regio:

– Onze tarieven zijn altijd scherp geprijsd
– Huren is ook mogelijk voor een langere periode
– Gratis haal- en brengservice in Sneek bij zakelijke verhuur
– Breedste assortiment (zuinige) auto’s in de regio
– Extra huuropties zoals navigatie, kinderstoelen, winterbanden en benodigdheden voor bij het verhuizen, alles tegen lage prijzen

Het kan natuurlijk voorkomen dat u onderweg een keer met pech komt te zitten. Geen probleem, bij AZ Autoverhuur is de pechhulp die u van ons krijgt inbegrepen in de huurprijs, wel zo transparant en overzichtelijk. U gaat dus altijd met een gerust gevoel de weg op!


« Bekijk alle locaties

Meer informatie


  Wat zit hier nog meer in de buurt?


Bekijk alle locaties die je dichtbij Duits kunt vinden.

Pin Vrienden van Pianobar Sneek

  Sneek

Geniet in ons restaurant van een heerlijke maaltijd met een goed glas wijn en sfeervolle pianomuziek. We verrassen onze gasten met wekelijks wisselende menukaarten met bijzondere gerechten en ware culinaire hoogstandjes vanaf 10 euro....


Meer info

Pin Sneek op Maat

  Sneek

Sneek op maakt verzorgt toeristische arrangementen in Sneek en SudWest Fryslan die precies aansluiten bij uw wensen én die van uw relaties. U kunt bij ons terecht voor compleet verzorgde één- en meerdaagse arrangementen...


Meer info

Pin Restaurant en Partycentrum Noflik Easterein

  Easterein

Prachtig bedrijf, het oudste van Friesland, uit 1511. Met een uitstekend a la carte restaurant, heerlijke terrassen en vier prachtige, sfeervolle zalen voor bruiloften, vergaderingen etc. Heel veel arrangementen, op maat gemaakt!


Meer info

Pin Elfstedenstate

  Easterein

Luxe en sfeer bij B&B Elfstedenstate! In Bed & Breakfast Elfstedenstate slaap je in de sfeer van de Friese Elfsteden, eet je een verwen ontbijt en kun je struinen door weilanden of varen in...


Meer info

Ontvang jij de nieuwsbrief van Friesland al?

Meld je aan en ontvang iedere maand onze nieuwsbrief met de leukste evenementen in Friesland, aantrekkelijke arrangementen en leuke nieuwtjes over de provincie.

Zoeken op Friesland.nl

De lekkerste Friese cookies

Friesland.nl maakt gebruik van cookies om goed te kunnen functioneren. Door gebruik te blijven maken van onze website, of door deze melding te sluiten, geef je aan hier akkoord mee te gaan.