Pin Eetcafe De Winze

Boek nu!

Vanaf 1 april zijn we weer zes dagen in de week geopend vanaf 10.00 uur! In Wijns, in een prachtige landelijke omgeving, bevindt zich Eetcafé “De Winze” met een ruim en gezellig terras aan het water en een goede keuken. Bij “De Winze” bent u aan het goede adres voor een kopje koffie, lunch of diner. Ook als u iets te vieren heeft met familie en/of vrienden kunt u bij ons prima terecht! Voor gezelschappen? bieden wij verschillende assortimenten aan. Hierbij kunt u denken aan: ?Warm en koud buffet ?High Tea ?Koffietafel ?Diner voor maximaal 60 personen binnen (100 personen buiten) ?Recepties en Bruiloftsfeesten voor maximaal 80 personen (100 personen buiten) ?Vergaderarrangementen (beamer met scherm en een laptop zijn aanwezig) Op de warmere dagen in de zomer kunnen wij een barbecue op het terras verzorgen, waarbij een gedeelte van het terras voor u gereserveerd zal worden. Een gedeelte van ons terras kan overkapt en verwarmd worden! Op de koudere dagen van het jaar, gedurende de wintermaanden, verzorgen wij stamppotbuffetten en Captain’s dinners. Rondvaart In samenwerking met een aantal rondvaartbedrijven is ook het boeken van een volledig verzorgde rondvaart bij ons mogelijk. Het buffet kan aan boord of in het eetcafé verzorgd worden. Voorafgaand aan of tijdens het diner kunt u, samen met uw gezelschap, een idyllische vaartocht maken over de Dokkumer Ee. Ook een bezoekje aan de beroemde “Tegeltjesbrug” behoort tot de mogelijkheden, afhankelijk het type rondvaartboot. A la carte Wij bieden u een om de drie maanden wisselende menukaart, die wordt aangepast aan de tijd van het jaar en het wildseizoen. Bruiloften Sinds een aantal jaren is het kerkje van Wyns een officiele trouwlocatie van de gemeente Tytsjerksteradiel. Ook het burgerlijk huwelijk kan in het kerkje gesloten worden. Wat betreft de verzorging van uw bruiloft kunnen wij u diverse mogelijkheden bieden: van bruidstaart met koffie of thee tot een uitgebreid diner of buffet. Wij denken ook graag met u mee over de invulling van deze dag: van muziek en aankleding tot activiteiten en vermaak! Catering Indien u uw feest op locatie wilt laten verzorgen, beschikken wij over uitstekende cateringmogelijkheden. Vraagt u ons geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden of naar een offerte. Ontbijt Tijdens de zomermaanden bieden wij u de mogelijkheid om gedurende de gehele week (tijdens onze openingsdagen) tussen 10 en 12 uur een compleet verzorgd ontbijt bij ons te reserveren. Mocht u met de boot, fiets of caravan op doorreis zijn dan is dit de ideale gelegenheid om luxe te ontbijten zonder daar zelf inkopen voor te hoeven doen. Wanneer u met uw boot in Wyns afgemeerd bent, zijn wij ook graag bereid om het ontbijt bij u aan boord te verzorgen!


« Bekijk alle locaties

Meer informatie


  Wat zit hier nog meer in de buurt?


Bekijk alle locaties die je dichtbij Eetcafe De Winze kunt vinden.

Pin Bed and Breakfast Mill View

  Stiens

Goed overnachten met uitstekende bedden en een goed ontbijt. Gratis parkeren voor de deur. In centrum van Stiens met veel winkels.


Meer info

Pin B&B Leeuwarden

  Leeuwarden (Snakkerburen)

Bed & Breakfast


Meer info

Pin Camping De Kleine Wielen

  Leeuwarden

Camping De Kleine Wielen ligt ca. 5 kilometer oostelijk van Leeuwarden. U kunt ons vinden midden het natuurgebied “De Groene Ster”


Meer info

Pin Hotel-restaurant It Posthûs

  Burdaard

Hotel-Restaurant It Posthûs is een À la carte restaurant en hotel met zeven kamers.Terras op de Dokkumer EE aan de Elfstedenroute in Birdaard. Zaalaccomodatie vanaf tien personen tot en met 150 personen.


Meer info

Ontvang jij de nieuwsbrief van Friesland al?

Meld je aan en ontvang iedere maand onze nieuwsbrief met de leukste evenementen in Friesland, aantrekkelijke arrangementen en leuke nieuwtjes over de provincie.

Zoeken op Friesland.nl

De lekkerste Friese cookies

Friesland.nl maakt gebruik van cookies om goed te kunnen functioneren. Door gebruik te blijven maken van onze website, of door deze melding te sluiten, geef je aan hier akkoord mee te gaan.