Fletcher hotel resort de Amelander Kaap

Boek nu!

Hotel-Resort Amelander Kaap is dé perfecte locatie voor zakelijke bijeenkomsten. Het schitterende Hotel-Resort ligt op het westelijke deel van het eiland, aan de rand van het pittoreske dorpje Hollum en op steenworp afstand van duinen, strand, zee en grenzend aan een 9-holes golfbaan. ‘Buiten vergaderen´ behoort tot de mogelijkheden en biedt een unieke en inspirerende belevenis. De bijzondere sfeer van het eiland, gecombineerd met ontspanning in de zuivere zeelucht, vormt een perfect tegenwicht voor de vermoeienissen van een zakelijke bijeenkomst. Uw relaties of medewerkers keren verfrist aan de vaste wal terug! Hotel-Resort Amelander Kaap heeft meerdere conferentiezalen voorzien van moderne vergaderfaciliteiten en heeft een totaalcapaciteit tot 250 personen. In de zalen zijn diverse vergaderopstellingen en combinaties van zalen mogelijk. Zowel kleine als grote groepen kunnen dus uitstekend terecht voor vergaderingen, feesten en/of recepties. Of het nu voor een korte vergadering is of voor een meerdaagse bijeenkomst, Hotel-Resort Amelander Kaap is dé plek bij uitstek.


« Bekijk alle locaties

Meer informatie


  Wat zit hier nog meer in de buurt?


Bekijk alle locaties die je dichtbij Fletcher hotel resort de Amelander Kaap kunt vinden.

Pin Bed en Boeddha

  Oudebildtzijl

B&B = Bed en Boeddha. Een vrijstaande studio op ons werelderfgoed. Te huur voor korte en of langere periodes.


Meer info

Pin Station Marrum – De Pannekoektrein

  Marrum

Het Stationnetje van Marrum-Westernijkerk is gelegen aan het eens zo roemruchte spoorlijntje “het Dokkumer Lokaaltje” Het wordt wel eens genoemd als het leukste station van heel Nederland. Geheel gerestaureerd in de prachtigste kleuren en...


Meer info

Pin Restaurant ’t KoaikersHuus

  Buren Ameland

Restaurant gelegen midden in de natuur. Rust, ruimte, eten en drinken. Beter leven vlees, Biologische producten, Kwaliteit.


Meer info

Pin Eetcafe de smalle kant

  Sint Annaparochie

Eetcafe de smalle kant


Meer info

Ontvang jij de nieuwsbrief van Friesland al?

Meld je aan en ontvang iedere maand onze nieuwsbrief met de leukste evenementen in Friesland, aantrekkelijke arrangementen en leuke nieuwtjes over de provincie.

Zoeken op Friesland.nl

De lekkerste Friese cookies

Friesland.nl maakt gebruik van cookies om goed te kunnen functioneren. Door gebruik te blijven maken van onze website, of door deze melding te sluiten, geef je aan hier akkoord mee te gaan.