Pin G.J.S. | HW Yachtcharter

Boek nu!

Wil je met zijn tweeën, met het gezin of met een groep vrienden varen? Dan moet je hier zijn, bij ons kun je namelijk een boot huren tot 8 personen.

Bij ons kun je een Motorjacht huren voor 2 tot 9 personen. Waarbij onze motorjachten variëren in lengte van 9 tot 14,50 meter. Alle Motorjachten bieden de faciliteiten om een prachtige vaarvakantie te beleven onder alle weersomstandigheden. Enkele schepen zijn uitgerust met een verwarmde XXL- Cabrio met lounge bank. Onze jachten variëren in doorvaarhoogte van 2,40 m. tot 4.40. Elk type jacht is geschikt voor de Nederlandse binnenwateren, voor het IJsselmeer heb je toestemming nodig.

Extra luxe uitgerust!
Daarnaast beschikken onze huurjachten over gratis Elektronische navigatie op een Ipad, een boeg- en/of hekschroef, warm- en koud stromend water, tenminste één toilet, een koelkast, gasfornuis, 220 volt, een goede verwarming, radio-CD speler en een automatische schotel voor de televisie!

Wist je dat alle boten van GJS | HW Yachtcharter zonder vaarbewijs te huur zijn?
Bij ons kun je zonder vaarbewijs een boot huren!


« Bekijk alle locaties

Meer informatie


  Wat zit hier nog meer in de buurt?


Bekijk alle locaties die je dichtbij G.J.S. | HW Yachtcharter kunt vinden.

Pin B&B ZAZZA

  Raerd

Bed & Breakfast ZAZZA in Raerd. Op en top gastvrijheid midden in de Friese natuur.


Meer info

Pin B&B ZAZZA

  Raerd

Bed & Breakfast ZAZZA in Raerd. Op en top gastvrijheid midden in de Friese natuur.


Meer info

Pin Koe en theehuis

  Nes Boarnsterhim

Langs knooppunt 4 ligt ons mooie boerderijtje, dat gebouw is in 1764. Het is gelegen in een prachtig natuurgebied. Prachtige plek om even te onthaasten met een lekkerbakje koffie/thee, boerenijs ect. Vanaf 1 juni...


Meer info

Pin Pension “op ‘e koai”

  Jirnsum

Aan het riviertje de “Boarn” bij het dorp Jirnsum, te midden van de watersportdorpen Grou, Akkrum en Terherne,in het hart van Friesland in de Gemeente Leeuwarden, staat aan de jachthaven een prachtig landhuis dat...


Meer info

Ontvang jij de nieuwsbrief van Friesland al?

Meld je aan en ontvang iedere maand onze nieuwsbrief met de leukste evenementen in Friesland, aantrekkelijke arrangementen en leuke nieuwtjes over de provincie.

Zoeken op Friesland.nl

De lekkerste Friese cookies

Friesland.nl maakt gebruik van cookies om goed te kunnen functioneren. Door gebruik te blijven maken van onze website, of door deze melding te sluiten, geef je aan hier akkoord mee te gaan.