Pin Groepsaccommodatie De Nachtegaal

Boek nu!

Vakantieboerderij “De Nachtegaal” is een groepsaccommodatie die uitstekende mogelijkheden biedt voor het houden van schoolreisjes, familiereunie, werkweken en sportverenigingen. De accommodatie is landelijk gelegen tussen het pittoreske dorpje Ballum en het Wad. Onze accommodatie is dus centraal gelegen op het eiland. Op de fiets bent u binnen 10 minuten in het dorpje Ballum en binnen 15 minuten fietst u naar het Noordzeestrand. Een ideaal vertrekpunt voor al uw excursies. In het slaapgebouw zijn 80 bedden (stapelbedden) verdeeld over 10 kamers. De ruime slaapkamers zijn c.v. verwarmd en elke kamer heeft een wastafel met warm en koud stromend water. Het sanitair is uitermate verzorgd en in ruime mate aanwezig: 6 douches en 6 toiletten. De douchegelegenheden zijn gescheiden voor dames en heren. Tevens is er een speciale sanitaire voorziening voor rolstoelgebruikers, zodat onze vakantieboerderij ook toegankelijk is voor minder validen. Naast het slaapgebouw vindt u een ruime eetzaal annex recreatieruimte. Hier vindt u ook een gezellige zithoek. De compleet ingerichte zelfverzorgingskeuken, heeft een zespits gasfornuis, klein fornuis, industriebrander, elektrische oven met 3 bakplaten 2 grote koelkasten en een diepvriezer. In de eetzaal bevindt zich een aparte afwaskeuken met snelle vaatwasser. Keukengerei en eetgerei is in ruime mate aanwezig. U verblijft in onze vakantieboerderij op basis van zelfverzorging. Wilt u een volledig verzorgd weekend of wilt u verblijven op basis van halfpension, dan is dat ook mogelijk. Vraagt u vrijblijvend naar de mogelijkheden. Er is een ruim speelveld aanwezig (voetbalveld, volleybalveld, basket) en een terras met picknicktafels. Dus veel ruimte voor sport en spel en lekker buiten zijn. Onze gasten zijn altijd van harte welkom om een kijkje te nemen op de naastgelegen melkveehouderij. Vooral onze jonge gasten vinden dit vaak erg leuk. Kijken bij de boer hoe de koeien gemolken worden en een bezoekje brengen aan de kalveren als ze gevoerd worden. De boer is altijd bereid iets te vertellen over het reilen en zeilen van deze moderne melkveehouderij. Uw groep is altijd de enige groep die op de accommodatie verblijft!


« Bekijk alle locaties

Meer informatie


  Wat zit hier nog meer in de buurt?


Bekijk alle locaties die je dichtbij Groepsaccommodatie De Nachtegaal kunt vinden.

Pin Bed en Boeddha

  Oudebildtzijl

B&B = Bed en Boeddha. Een vrijstaande studio op ons werelderfgoed. Te huur voor korte en of langere periodes.


Meer info

Pin Station Marrum – De Pannekoektrein

  Marrum

Het Stationnetje van Marrum-Westernijkerk is gelegen aan het eens zo roemruchte spoorlijntje “het Dokkumer Lokaaltje” Het wordt wel eens genoemd als het leukste station van heel Nederland. Geheel gerestaureerd in de prachtigste kleuren en...


Meer info

Pin Restaurant ’t KoaikersHuus

  Buren Ameland

Restaurant gelegen midden in de natuur. Rust, ruimte, eten en drinken. Beter leven vlees, Biologische producten, Kwaliteit.


Meer info

Pin Bij De Pastorie

  Reitsum

B&B Bij De Pastorie bij Dokkum. Prachtige B&B met volledige privacy! Eigen entree, twee slaapkamers, woonkamer met keukentje. Ontbijt wordt bij u in het appartement geserveerd. De kids kunnen heerlijk spelen in de grote...


Meer info

Ontvang jij de nieuwsbrief van Friesland al?

Meld je aan en ontvang iedere maand onze nieuwsbrief met de leukste evenementen in Friesland, aantrekkelijke arrangementen en leuke nieuwtjes over de provincie.

Zoeken op Friesland.nl

De lekkerste Friese cookies

Friesland.nl maakt gebruik van cookies om goed te kunnen functioneren. Door gebruik te blijven maken van onze website, of door deze melding te sluiten, geef je aan hier akkoord mee te gaan.