Pin Groepsaccommodatie, vergaderlocatie en minicamping De Turfhoeke

Boek nu!

Beleef het beste van Friesland! Friesland betekent vooral ontspanning, doen waar je zin in hebt. Wij zijn trots op onze provincie. Geniet u mee?

De groepsaccommodatie biedt onderdak aan 16-20 personen.
Op momenten dat er geen groepen in de accommodatie zijn, is De Turfhoeke een Bed & Brochje (te reserveren vanaf twee personen).
Tevens is op het terrein van De Turfhoeke (achterzijde), aan het water, een sfeervolle mini-camping gevestigd (www.minicampingdeturfhoeke.nl).
Wilt u niet overnachten, maar De Turfhoeke zakelijk afhuren voor vergaderingen, trainingen of workshops? Er zijn eindeloze mogelijkheden. Kortom; iedereen is welkom!
Op De Turfhoeke kunt u tijd maken voor uzelf, uw familie of beste vrienden. Op deze bijzondere plek kunt u tot rust komen, nieuwe energie opdoen én weer eens echt tijd voor elkaar hebben. Beleef het mee!

Maaike Ploeg en Hessel Koopmans


« Bekijk alle locaties

Meer informatie


  Wat zit hier nog meer in de buurt?


Bekijk alle locaties die je dichtbij Groepsaccommodatie, vergaderlocatie en minicamping De Turfhoeke kunt vinden.

Pin De Koppenjan

  Jubbega

In de sfeervolle pannenkoekenboerderij De Koppenjan eet je de lekkerste pannenkoeken van Friesland. Je kiest uit wel 80 hartige en zoete pannenkoeken. In combi met alle activiteiten is uit eten met kinderen 1 groot...


Meer info

Pin Restaurant Het Spijshuys

  Boornbergum

Als enige restaurant in Friesland hebben wij voor de 16e keer een Bib Gourmand gekregen. Een prestigieuze vermelding in de Michelin Gids voor een ultieme prijs-kwaliteit. Onze passie is ambachtelijk koken, het liefst met...


Meer info

Pin Minicamping de Turfhoeke

  Gorredijk

Minicamping de Turfhoeke in Gorredijk. Wij willen u graag laten meegenieten van de rust en ruimte van het Friese platteland om ons heen.


Meer info

Pin B&B It Boekehaagje

  Mildam

Bijkomen op een comfortabele boxspring in Bêd & Brochje ?t Boekehaagje of liever eerst uw fiets repareren? Alles kan op deze voormalige boerderij middenin Mildam. Uw kamer met eigen douche en toilet staat klaar...


Meer info

Ontvang jij de nieuwsbrief van Friesland al?

Meld je aan en ontvang iedere maand onze nieuwsbrief met de leukste evenementen in Friesland, aantrekkelijke arrangementen en leuke nieuwtjes over de provincie.

Zoeken op Friesland.nl

De lekkerste Friese cookies

Friesland.nl maakt gebruik van cookies om goed te kunnen functioneren. Door gebruik te blijven maken van onze website, of door deze melding te sluiten, geef je aan hier akkoord mee te gaan.