Pin Hotel Café Restaurant Oostergoo

Boek nu!

Hotel Cafe Restaurant Oostergoo is een echt familiehotel. Gelegen aan het water, is het direct vanaf het Pikmeer toegankelijk.

In het hart van Friesland ligt het pittoreske watersport dorp Grou, gelegen in een waterrijk gebied met veel natuurschoon en goede verbindingswegen naar plaatsen zoals Leeuwarden, Sneek, Heerenveen en Drachten. Dichtbij het dorpsplein in Grou, staat met fraai uitzicht over het water Hotel Café Restaurant Oostergoo. Het hotel heeft 18 comfortabele kamers voorzien van moderne faciliteiten. U kunt vergaderen of van uw receptie genieten met fenomenaal uitzicht over het Pikmeer. U kunt culinair genieten in het restaurant of buiten op het prachtige terras aan het water. En u bent welkom om een borrel te drinken in ons sfeervolle uit 1782 daterende café d’Oude Oost. Met andere woorden hotel Oostergoo biedt een totaal beleving voor iedere gelegenheid.


« Bekijk alle locaties

Meer informatie


  Wat zit hier nog meer in de buurt?


Bekijk alle locaties die je dichtbij Hotel Café Restaurant Oostergoo kunt vinden.

Pin B&B ZAZZA

  Raerd

Bed & Breakfast ZAZZA in Raerd. Op en top gastvrijheid midden in de Friese natuur.


Meer info

Pin B&B ZAZZA

  Raerd

Bed & Breakfast ZAZZA in Raerd. Op en top gastvrijheid midden in de Friese natuur.


Meer info

Pin Hotel Princenhof

  Earnewâld

Aan de rand van dorp Earnewâld, midden in het hart van Friesland, ligt Hotel Restaurant Princenhof. Het kleine Friese dorp, gelegen tussen Drachten, Heerenveen en Leeuwarden, ligt in een van de mooiste natuurgebieden van...


Meer info

Pin Koe en theehuis

  Nes Boarnsterhim

Langs knooppunt 4 ligt ons mooie boerderijtje, dat gebouw is in 1764. Het is gelegen in een prachtig natuurgebied. Prachtige plek om even te onthaasten met een lekkerbakje koffie/thee, boerenijs ect. Vanaf 1 juni...


Meer info

Ontvang jij de nieuwsbrief van Friesland al?

Meld je aan en ontvang iedere maand onze nieuwsbrief met de leukste evenementen in Friesland, aantrekkelijke arrangementen en leuke nieuwtjes over de provincie.

Zoeken op Friesland.nl

De lekkerste Friese cookies

Friesland.nl maakt gebruik van cookies om goed te kunnen functioneren. Door gebruik te blijven maken van onze website, of door deze melding te sluiten, geef je aan hier akkoord mee te gaan.