Pin Hotel Galerie Dit Eiland

Exclusief hotel en kunstgalerie aan de rand van historisch Hollum op de westpunt van het eiland. Gevestigd in een stijlvol verbouwd historisch pand op gehoorafstand van de zee. De strakke inrichting kenmerkt zich door kwaliteit en design. Dit kleinschalige hotel beschikt over comfortabele gardensuites met tuindeuren, verstelbare bedden en personal pantry. In galerie en tuin wordt werk geëxposeerd van toonaangevende Nederlandse kunstenaars. Dit Eiland is puurheid en comfort met de zee rondom. Het hotel beschikt over twee Garden Suites; aan de noord- en aan de zuidzijde van het gebouw. Elke suite bestaat uit twee kamers die door een tuindeur met elkaar verbonden zijn. Beide Suites hebben een en-suite badkamer met ligbad en toilet, keukenvoorzieningen en verstelbare bedden met handgemaakte matrassen. Ook bestaat de mogelijkheid om een extra bed te plaatsen.

Pagina delen:  


« Bekijk alle locaties

Meer informatie


  Wat zit hier nog meer in de buurt?


Bekijk alle locaties die je dichtbij Hotel Galerie Dit Eiland kunt vinden.

Pin B&B Twenty-one

  St. Jabik

Welkom bij B&B Twenty-one! Wij zijn een kleinschalige duurzame Bed and Breakfast gelegen in Sint Jacobiparochie waar u voor een betaalbare prijs kunt overnachten. Ons pand is van 1818 maar heeft alle comfort van...


Meer info

Pin Station Marrum – De Pannekoektrein

  Marrum

Het Stationnetje van Marrum-Westernijkerk is gelegen aan het eens zo roemruchte spoorlijntje “het Dokkumer Lokaaltje” Het wordt wel eens genoemd als het leukste station van heel Nederland. Geheel gerestaureerd in de prachtigste kleuren en...


Meer info

Pin Restaurant ’t KoaikersHuus

  Buren Ameland

Restaurant gelegen midden in de natuur. Rust, ruimte, eten en drinken. Beter leven vlees, Biologische producten, Kwaliteit.


Meer info

Pin Eetcafe de smalle kant

  Sint Annaparochie

Eetcafe de smalle kant


Meer info

Ontvang jij de nieuwsbrief van Friesland al?

Meld je aan en ontvang iedere maand onze nieuwsbrief met de leukste evenementen in Friesland, aantrekkelijke arrangementen en leuke nieuwtjes over de provincie.

Zoeken op Friesland.nl

De lekkerste Friese cookies

Friesland.nl maakt gebruik van cookies om goed te kunnen functioneren. Door gebruik te blijven maken van onze website, of door deze melding te sluiten, geef je aan hier akkoord mee te gaan.