Pin Hotel-arrangementen ‘de OORSPRONG’

Boek nu!

Hotel-arrangementen 'de OORSPRONG', gelegen op oud landgoed, gevestigd in de stoeterij waar vanaf 1885 het Friese Paard van de ondergang werd gered.

De ligging op de overgang van bossen, weiden en meren. De nabijheid van de vele historische Friese stadjes, Gaasterland en het IJsselmeer.
De prachtige ambiance van de voormalige stoeterij. Maar zeker ook de gastvrijheid en de ambachtelijke keuken maken Hotel-arrangementen ‘de OORSPRONG’ tot geliefde verblijfs- en uitvalsbasis voor toeristen, families en bedrijven.
Karaktervolle zalen en restaurant, overdekte wintertuin en zonneterras bieden de ambiance die velen zoeken. De 33 hotelkamers zijn voorzien van de gebruikelijke gemakken, waaronder box-springs, gescheiden douche- en toiletruimten bij de twee persoonsmakers en serre’s bij de boskamers.
Samenwerking met veel bedrijven in de omgeving levert een keur aan bijzondere arrangementen en een menukaart met veel lokale gerechten op, waaronder enkele specifiek voor ‘de OORSPRONG’.
Met golfbaan Burggolf, welness/sauna en subtropisch zwembad op enkele kilometers afstand kan men zich ook sportief en recreatief ontspannen.


« Bekijk alle locaties

Meer informatie


  Wat zit hier nog meer in de buurt?


Bekijk alle locaties die je dichtbij Hotel-arrangementen ‘de OORSPRONG’ kunt vinden.

Pin B&B MID83

  Woudsend

MID 83 is een nieuwe bed & breakfast locatie in het hartje van het watersportdorp Woudsend. Wij bieden ruime- en luxe kamers met een heerlijk 2 persoonsbed, eigen badkamer, internet aansluiting (vast en Wifi),...


Meer info

Pin Restaurant ’t Jagertje

  Langweer

Proef de Sfeer in Langweer Restaurant ?t Jagertje is al 35 jaar een vertrouwd adres op culinair gebied en een begrip in Friesland. Restaurant ?t Jagertje is centraal gelegen in Langweer, watersportdorp in hartje...


Meer info

Pin Watersportbedrijf Turfskip

  Echtenerbrug

Jachthaven


Meer info

Pin B&B Klaar

  Joure

Gastvrijheid is wat wij u bieden, in combinatie met een luxe kamer met een goed bed een heerlijke douche. Onze B&B heeft de kwaliteit en de vrijheid van een hotel, en de gastvrijheid van...


Meer info

Ontvang jij de nieuwsbrief van Friesland al?

Meld je aan en ontvang iedere maand onze nieuwsbrief met de leukste evenementen in Friesland, aantrekkelijke arrangementen en leuke nieuwtjes over de provincie.

Zoeken op Friesland.nl

De lekkerste Friese cookies

Friesland.nl maakt gebruik van cookies om goed te kunnen functioneren. Door gebruik te blijven maken van onze website, of door deze melding te sluiten, geef je aan hier akkoord mee te gaan.