Pin Huis op Ameland

Op deze site bieden wij de recreatiehuizen Werslagge, de Sloep, Groningen, Corry en Wilma aan bij het Noordzeestrand van Ameland. Alle vakantiehuizen liggen in het natuurgebied tussen Nes en Buren op loopafstand van het strand.regelmatig zijn er nog een aantal vakantiehuizen bij het strand vrij! Ameland De parel van de wadden ligt op 45 minuten varen van Holwerd. Strand, duinen rust, prachtige natuur zijn kenmerken van dit wadden eiland. een paar ameland tips:leuke excursies te boeken bij de VVV Ameland(b.v. De Eendekooi o.l.v. Bert van Campen) of zeehonden kijken op het wad, de reddingsboot die door paarden de zee wordt ingetrokken, het natuurgebied het Oerd, gastvrij onthaald worden in het (eet)cafe van Nes “de Herberg” door Eddy , Alet en Kees . tip: probeer de onovertroffen eigengemaakte boerenschnitzel,het lekkerste brood van Nederland van bakker Rijpstra (houtje touwtje) met Amelander kaas van de kaasboerderij,slecht weer?zwemmen bij Klein Vaarwater of bowlen bij Boomhiemke, ’s avonds bij de koffie een ‘nobeltje’ en lekker eten bij Stranders aan de Strandweg in Buren, de zon in de zee zien zakken vanaf een van de 4 strandpaviljoens.,dat is allemaal vakantie op Ameland!

Pagina delen:  


« Bekijk alle locaties

Meer informatie


  Wat zit hier nog meer in de buurt?


Bekijk alle locaties die je dichtbij Huis op Ameland kunt vinden.

Pin Bed en Boeddha

  Oudebildtzijl

B&B = Bed en Boeddha. Een vrijstaande studio op ons werelderfgoed. Te huur voor korte en of langere periodes.


Meer info

Pin Station Marrum – De Pannekoektrein

  Marrum

Het Stationnetje van Marrum-Westernijkerk is gelegen aan het eens zo roemruchte spoorlijntje “het Dokkumer Lokaaltje” Het wordt wel eens genoemd als het leukste station van heel Nederland. Geheel gerestaureerd in de prachtigste kleuren en...


Meer info

Pin Restaurant ’t KoaikersHuus

  Buren Ameland

Restaurant gelegen midden in de natuur. Rust, ruimte, eten en drinken. Beter leven vlees, Biologische producten, Kwaliteit.


Meer info

Pin Bij De Pastorie

  Reitsum

B&B Bij De Pastorie bij Dokkum. Prachtige B&B met volledige privacy! Eigen entree, twee slaapkamers, woonkamer met keukentje. Ontbijt wordt bij u in het appartement geserveerd. De kids kunnen heerlijk spelen in de grote...


Meer info

Ontvang jij de nieuwsbrief van Friesland al?

Meld je aan en ontvang iedere maand onze nieuwsbrief met de leukste evenementen in Friesland, aantrekkelijke arrangementen en leuke nieuwtjes over de provincie.

Zoeken op Friesland.nl

De lekkerste Friese cookies

Friesland.nl maakt gebruik van cookies om goed te kunnen functioneren. Door gebruik te blijven maken van onze website, of door deze melding te sluiten, geef je aan hier akkoord mee te gaan.