Jachthaven De Boarnstream

Jachthaven Boarnstream: ligplaats voor uw jacht, schip of boot Jachthaven De Boarnstream is een unieke jachthaven gelegen midden in het Friese merengebied aan de rivier de Boorne, direct aan het Prinses Margriet kanaal. Deze prachtige locatie is tevens een perfecte uitvalbasis naar bijvoorbeeld het IJsselmeer en de Waddenzee. De jachthaven is rustig, ruim opgezet, comfortabel en modern. Er is veel groen, er zijn speelgelegenheden voor kinderen, zoals schommels en klimtoestellen en een heuse dierenweide met kippen, konijnen en geiten. Op het terrein zijn picknickmogelijkheden en een jeu-de-boulesbaan. Bovendien kunt u bij ons gebruik maken van een prachtig nieuw toiletgebouw met wasserette. Luxe betegeling, ruime douches en vloerverwarming zijn slechts een paar van de onderdelen die meteen in het oog springen. U kunt van al deze faciliteiten gebruik maken middels een zogeheten sep-key: een sleutel waarmee u direct toegang krijgt tot alle benodigdheden. Het zoeken naar kleingeld of het halen van muntjes is hier verleden tijd. Wij zijn in het trotse bezit van de Blauwe Vlag. De Blauwe Vlag is een internationale milieu-onderscheiding, uitgegeven door de FEE (Foundation for Environmental Education). De Blauwe vlag wordt jaarlijks toegekend aan stranden en jachthavens die aan de campagne deelnemen en aangetoond hebben schoon en veilig te zijn. Het doel van de “Blauwe Vlag Campagne”is om overheden, ondernemers en recreanten blijvend te betrekken bij de zorg voor schoon en veilig water, mooie natuur een een gezond milieu. Het mogen voeren van een Blauwe Vlag is een erkenning van de inspanningen die de strandgemeente of jachthavenbeheerder op dit gebied heeft geleverd. Voor de toerist is de Blauwe Vlag het herkennings- en kwaliteitssymbool voor goede stranden en jachthavens. Kwaliteitseisen voor havens geldt: – Water en kades zijn schoon – Goede hygiënische sanitaire voorzieningen zijn in voldoende mate aanwezig – Er is een gescheiden afvalinzamelingssysteem, bij voorkeur ook voor bilgewater en afvalwater – Lozingen van afvalwater van boten en havenvoorzieningen in het water van de haven zijn verboden – Reddings- en blusmaterialen zijn aanwezig – Er is een havenreglement met gedragscodes voor de bezoekers – Informatie over hoe om te gaan met natuur en milieu is beschikbaar. Omdat wij aan al deze eisen voldoen, mogen we ook dit jaar wederom de Blauwe Vlag laten wapperen.

Pagina delen:  


« Bekijk alle locaties

Meer informatie


  Wat zit hier nog meer in de buurt?


Bekijk alle locaties die je dichtbij Jachthaven De Boarnstream kunt vinden.

Pin B&B ZAZZA

  Raerd

Bed & Breakfast ZAZZA in Raerd. Op en top gastvrijheid midden in de Friese natuur.


Meer info

Pin Picknickers

  Terherne

Picknickers is een nieuw restaurant in Terherne met een relaxte foodbar gelegen aan het Sneekermeer. We worden vaak omschreven als een hippe, shabby, chique non-chanlante strandtent zonder strand met een focus op duurzaam en...


Meer info

Pin Cafe de Boazumer Mjitte

  Boazum

Café de Boazumer Mjitte een eerlijk oud dorpscafé met een prachtig terras uniek gelegen aan de 11stedenroute, Middelsee-vaarroute en de slachtedijk.


Meer info

Pin Koe en theehuis

  Nes Boarnsterhim

Langs knooppunt 4 ligt ons mooie boerderijtje, dat gebouw is in 1764. Het is gelegen in een prachtig natuurgebied. Prachtige plek om even te onthaasten met een lekkerbakje koffie/thee, boerenijs ect. Vanaf 1 juni...


Meer info

Ontvang jij de nieuwsbrief van Friesland al?

Meld je aan en ontvang iedere maand onze nieuwsbrief met de leukste evenementen in Friesland, aantrekkelijke arrangementen en leuke nieuwtjes over de provincie.

Zoeken op Friesland.nl

De lekkerste Friese cookies

Friesland.nl maakt gebruik van cookies om goed te kunnen functioneren. Door gebruik te blijven maken van onze website, of door deze melding te sluiten, geef je aan hier akkoord mee te gaan.