Pin Jachthaven Sneekerhof

Boek nu!

Jachthaven Sneekerhof beschikt over ruime aanlegplaatsen, die u een mooi uitzicht bieden over het water en de Friese landerijen. De jachthaven is voorzien van alle gemakken, zodat u verzekerd bent van een aangenaam verblijf. Zo heeft u een aansluiting voor elektra en water en kunt u gebruik maken van de keurig verzorgde sanitaire voorzieningen. Maar ook voor praktische zaken als draadloos internet, het tanken van diesel, het aanschaffen van gasflessen of het gebruik maken van de vuilwatertank kunt u bij de jachthaven terecht. Heeft u zin in een kopje koffie? Of na een dagje varen of fietsen geen zin om te koken? In ons restaurant kunt u lunchen of dineren met een mooi uitzicht over het water. En als u niet alleen het water wilt zien, maar het ook wilt horen kabbelen, neem dan plaats op het ruime en gezellige terras.


« Bekijk alle locaties

Meer informatie


  Wat zit hier nog meer in de buurt?


Bekijk alle locaties die je dichtbij Jachthaven Sneekerhof kunt vinden.

Pin B&B ZAZZA

  Raerd

Bed & Breakfast ZAZZA in Raerd. Op en top gastvrijheid midden in de Friese natuur.


Meer info

Pin Sneek op Maat

  Sneek

Sneek op maakt verzorgt toeristische arrangementen in Sneek en SudWest Fryslan die precies aansluiten bij uw wensen én die van uw relaties. U kunt bij ons terecht voor compleet verzorgde één- en meerdaagse arrangementen...


Meer info

Pin Picknickers

  Terherne

Picknickers is een nieuw restaurant in Terherne met een relaxte foodbar gelegen aan het Sneekermeer. We worden vaak omschreven als een hippe, shabby, chique non-chanlante strandtent zonder strand met een focus op duurzaam en...


Meer info

Pin Cafe de Boazumer Mjitte

  Boazum

Café de Boazumer Mjitte een eerlijk oud dorpscafé met een prachtig terras uniek gelegen aan de 11stedenroute, Middelsee-vaarroute en de slachtedijk.


Meer info

Ontvang jij de nieuwsbrief van Friesland al?

Meld je aan en ontvang iedere maand onze nieuwsbrief met de leukste evenementen in Friesland, aantrekkelijke arrangementen en leuke nieuwtjes over de provincie.

Zoeken op Friesland.nl

De lekkerste Friese cookies

Friesland.nl maakt gebruik van cookies om goed te kunnen functioneren. Door gebruik te blijven maken van onze website, of door deze melding te sluiten, geef je aan hier akkoord mee te gaan.