Pin Jachtverhuur Hofstra

Boek nu!

Voor een vaarvakantie in Friesland bent je in Grou tussen de Prinsenhof en Sneek bij jachtverhuur Hofstra aan het juiste adres! Door de centrale locatie is Grou het ideale start punt voor diverse vaarroutes door heel Friesland. Wij bieden je een keuze uit 7 motorjachten die compleet zijn uitgerust voor 2 tot 8 personen. Geen ervaring met het besturen van een motorjacht, geen probleem. Voor onze motorjachten is geen vaarbewijs nodig. Mocht je het toch spannend vinden, dan kunnen we een cursus voor je regelen.
Tevens kunt je je auto bij ons op een omheind terrein parkeren


« Bekijk alle locaties

Meer informatie


  Wat zit hier nog meer in de buurt?


Bekijk alle locaties die je dichtbij Jachtverhuur Hofstra kunt vinden.

Pin B&B ZAZZA

  Raerd

Bed & Breakfast ZAZZA in Raerd. Op en top gastvrijheid midden in de Friese natuur.


Meer info

Pin B&B ZAZZA

  Raerd

Bed & Breakfast ZAZZA in Raerd. Op en top gastvrijheid midden in de Friese natuur.


Meer info

Pin Koe en theehuis

  Nes Boarnsterhim

Langs knooppunt 4 ligt ons mooie boerderijtje, dat gebouw is in 1764. Het is gelegen in een prachtig natuurgebied. Prachtige plek om even te onthaasten met een lekkerbakje koffie/thee, boerenijs ect. Vanaf 1 juni...


Meer info

Pin Pension “op ‘e koai”

  Jirnsum

Aan het riviertje de “Boarn” bij het dorp Jirnsum, te midden van de watersportdorpen Grou, Akkrum en Terherne,in het hart van Friesland in de Gemeente Leeuwarden, staat aan de jachthaven een prachtig landhuis dat...


Meer info

Ontvang jij de nieuwsbrief van Friesland al?

Meld je aan en ontvang iedere maand onze nieuwsbrief met de leukste evenementen in Friesland, aantrekkelijke arrangementen en leuke nieuwtjes over de provincie.

Zoeken op Friesland.nl

De lekkerste Friese cookies

Friesland.nl maakt gebruik van cookies om goed te kunnen functioneren. Door gebruik te blijven maken van onze website, of door deze melding te sluiten, geef je aan hier akkoord mee te gaan.