Pin Kafee it wapen fan Fryslân

Boek nu!

Kom ook eens binnen voor een lekker kopje koffie of om onze diverse soorten bier en wijn te proberen. Tevens een zaal beschikbaar voor uw feest, vergadering, workshop, verjaardag e.d. Vraag naar de mogelijkheden.Wij berekenen geen zaalhuur !Voor een gezellige avond kunt u in het Kafee terecht. Darten, biljarten, schaken of dammen, er is van alles mogelijk. Hopelijk mogen wij u snel begroeten. Openingstijden Kafee :Zondag en maandag vanaf 16:00Dinsdag t/m donderdag vanaf 14:00Vrijdag en zaterdag vanaf 10:00 Openingstijden cafetaria:ma/di/wo/do vanaf 17:00 tot 19:00vrij/zat/zon vanaf 16:00 tot 20:00 Buiten deze tijden via het Kafee.In overleg is veel mogelijk.Cafetaria via de zijdeur te bereiken.


« Bekijk alle locaties

Meer informatie


  Wat zit hier nog meer in de buurt?


Bekijk alle locaties die je dichtbij Kafee it wapen fan Fryslân kunt vinden.

Pin Camping De Kleine Wielen

  Leeuwarden

Camping De Kleine Wielen ligt ca. 5 kilometer oostelijk van Leeuwarden. U kunt ons vinden midden het natuurgebied “De Groene Ster”


Meer info

Pin Hotel-restaurant It Posthûs

  Burdaard

Hotel-Restaurant It Posthûs is een À la carte restaurant en hotel met zeven kamers.Terras op de Dokkumer EE aan de Elfstedenroute in Birdaard. Zaalaccomodatie vanaf tien personen tot en met 150 personen.


Meer info

Pin Camping zwanenburg

  jislum

Zoekt u rust ruimte en gezelligheid, dan bent u bij ons aan het juiste adres. wij hebben een klein speel/vismeertje van 170cm diep en 3ha bos. Ook is er een kantine aanwezig en in...


Meer info

Pin Eetcafe De Winze

  Wijns

Vanaf 1 april zijn we weer zes dagen in de week geopend vanaf 10.00 uur! In Wijns, in een prachtige landelijke omgeving, bevindt zich Eetcafé “De Winze” met een ruim en gezellig terras aan...


Meer info

Ontvang jij de nieuwsbrief van Friesland al?

Meld je aan en ontvang iedere maand onze nieuwsbrief met de leukste evenementen in Friesland, aantrekkelijke arrangementen en leuke nieuwtjes over de provincie.

Zoeken op Friesland.nl

De lekkerste Friese cookies

Friesland.nl maakt gebruik van cookies om goed te kunnen functioneren. Door gebruik te blijven maken van onze website, of door deze melding te sluiten, geef je aan hier akkoord mee te gaan.