Pin Kampeerboerderij de Harmsdobbe

Voormalige boerderij met een mooie ligging langs de rand van een prachtig natuurgebied “It Mandefjild”. Totale capaciteit van 100 bedden verdeeld over 2 groepsaccommodaties. Het verblijf is op basis van zelfverzorging. Zeer geschikt voor schoolgroepen, sport-, muziekverenigingen, natuurverenigingen, families, etc. Wij zijn een eenvoudige maar nette accommodatie met een betaalbare prijs.

Pagina delen:  


« Bekijk alle locaties

Meer informatie


  Wat zit hier nog meer in de buurt?


Bekijk alle locaties die je dichtbij Kampeerboerderij de Harmsdobbe kunt vinden.

Pin B&B The Black Horse

  Ureterp

B&B&More ” The Black Horse” heeft in juni 2014 haar deuren geopend met keuze uit suites of kamer, elk met eigen luxe badkamer op een prive terrein van 3,5 hectare. Gelegen in landelijk Friesland...


Meer info

Pin Buitengoed Op De Knolle

  Oosterwolde

Buitengoed Op De Knolle is een 5 -tulpen bed and breakfast met twee suites luxe gastensuites. De suites (ca. 70m²) zijn ieder voorzien van een complete keuken, een zit- en eethoek en een ruime...


Meer info

Pin Graancirkel

  Drachten

Café-restaurant & bakkerij


Meer info

Ontvang jij de nieuwsbrief van Friesland al?

Meld je aan en ontvang iedere maand onze nieuwsbrief met de leukste evenementen in Friesland, aantrekkelijke arrangementen en leuke nieuwtjes over de provincie.

Zoeken op Friesland.nl

De lekkerste Friese cookies

Friesland.nl maakt gebruik van cookies om goed te kunnen functioneren. Door gebruik te blijven maken van onze website, of door deze melding te sluiten, geef je aan hier akkoord mee te gaan.