Pin Kapitein Rob Rondvaart

Boek nu!

Voor wie graag eens compleet verzorgd een privé rondvaart met een sloep wil maken in of rondom Sneek! Werkelijk mooier dan uw droom!
Genieten van de natuur en nostalgie en plaatsen waar maar weinigen komen. Privé rondvaarten met sloep “De Vrijheid” (9 pers. incl. schipper) worden zowel als arrangement als op maat aangeboden op basis van uw wensen en samenstelling van uw gezelschap. Wilt u geen gebruik maken van één van de arrangementen, dan kan een paar uurtjes varen ook.
Bij een privé rondvaart huurt u de sloep “De Vrijheid” (met schipper exclusief voor uw gezelschap. Er zijn dan ook geen andere gasten naast uw gezelschap aan boord.

Kapitein Rob Rondvaart houdt met betrekking tot de service, veiligheid en comfort ook écht rekening met senioren.

Laat de mogelijkheid van slecht weer geen belemmering zijn voor uw reservering. Bij regen kunt u tot 24 uur voor de vaartocht kosteloos annuleren!
Welkom aan boord!
Kapitein Rob


« Bekijk alle locaties

Meer informatie


  Wat zit hier nog meer in de buurt?


Bekijk alle locaties die je dichtbij Kapitein Rob Rondvaart kunt vinden.

Pin Stadslogement Westersingel

  Sneek

Ons prachtige monumentale pand uit 1870 is gelegen aan de Westersingel in het centrum van Sneek! Gelegen aan de stadsgracht welke deel uitmaakt van de Elfstedenroute, vlakbij de bekende Waterpoort en op loopafstand van het historische en gezellige stadscentrum.


Meer info

Pin Vrienden van Pianobar Sneek

  Sneek

Geniet in ons restaurant van een heerlijke maaltijd met een goed glas wijn en sfeervolle pianomuziek. We verrassen onze gasten met wekelijks wisselende menukaarten met bijzondere gerechten en ware culinaire hoogstandjes vanaf 10 euro....


Meer info

Pin Sneek op Maat

  Sneek

Sneek op maakt verzorgt toeristische arrangementen in Sneek en SudWest Fryslan die precies aansluiten bij uw wensen én die van uw relaties. U kunt bij ons terecht voor compleet verzorgde één- en meerdaagse arrangementen...


Meer info

Pin Stadslogement KingSize

  Sneek

Stadslogement KingSize in Sneek is voorzien van vijf luxe kamers met en zonder ontbijt. De luxe kingsize kamer (kamer 1) is op de begane grond van het stadslogement gesitueerd. De kamers op de eerste...


Meer info

Ontvang jij de nieuwsbrief van Friesland al?

Meld je aan en ontvang iedere maand onze nieuwsbrief met de leukste evenementen in Friesland, aantrekkelijke arrangementen en leuke nieuwtjes over de provincie.

Zoeken op Friesland.nl

De lekkerste Friese cookies

Friesland.nl maakt gebruik van cookies om goed te kunnen functioneren. Door gebruik te blijven maken van onze website, of door deze melding te sluiten, geef je aan hier akkoord mee te gaan.