Pin Kleine-lijn

Boek nu!

Kleine-Lijn, ambachtelijke katoendruk

Kleine-lijn is gevestigd in het dorp Blije aan de Stationsweg 29, gelegen aan de wandelroute ‘Het Friese Kustpad’ (LAW 5-4 Friese Kustpad).Atelier kleine-lijn is een combinatie van een levendige werkplaats en winkel. In het bijzonder sfeervolle atelier van kleine-lijn worden op ambachtelijke wijze stoffen met de hand bedrukt. Bij een bezoek aan kleine-lijn krijgt u de mogelijkheid om een kijkje te nemen in het atelier, waar textielmotieven op linnen, katoen en zijde worden gedrukt.Daarnaast is er ook een collectie oude textielstempels te bezichtigen. Kleine-lijn is gespecialiseerd in handbedrukte stoffen, voor zowel mode, interieur, seriematige producten, en unica.
In de winkel verkopen wij een breed assortiment artikelen die in het atelier zijn ontworpen en vervaardigd, o.a. Cadeau artikelen, linnen kleding, shawls en woonaccessoires Er bestaat ook de mogelijkheid om een workshop te volgen. En je kunt ook gezellig een kopje koffie komen drinken.


« Bekijk alle locaties

Meer informatie


  Wat zit hier nog meer in de buurt?


Bekijk alle locaties die je dichtbij Kleine-lijn kunt vinden.

Pin Station Marrum – De Pannekoektrein

  Marrum

Het Stationnetje van Marrum-Westernijkerk is gelegen aan het eens zo roemruchte spoorlijntje “het Dokkumer Lokaaltje” Het wordt wel eens genoemd als het leukste station van heel Nederland. Geheel gerestaureerd in de prachtigste kleuren en...


Meer info

Pin Hotel-restaurant It Posthûs

  Burdaard

Hotel-Restaurant It Posthûs is een À la carte restaurant en hotel met zeven kamers.Terras op de Dokkumer EE aan de Elfstedenroute in Birdaard. Zaalaccomodatie vanaf tien personen tot en met 150 personen.


Meer info

Pin Bij De Pastorie

  Reitsum

B&B Bij De Pastorie bij Dokkum. Prachtige B&B met volledige privacy! Eigen entree, twee slaapkamers, woonkamer met keukentje. Ontbijt wordt bij u in het appartement geserveerd. De kids kunnen heerlijk spelen in de grote...


Meer info

Pin Camping zwanenburg

  jislum

Zoekt u rust ruimte en gezelligheid, dan bent u bij ons aan het juiste adres. wij hebben een klein speel/vismeertje van 170cm diep en 3ha bos. Ook is er een kantine aanwezig en in...


Meer info

Ontvang jij de nieuwsbrief van Friesland al?

Meld je aan en ontvang iedere maand onze nieuwsbrief met de leukste evenementen in Friesland, aantrekkelijke arrangementen en leuke nieuwtjes over de provincie.

Zoeken op Friesland.nl

De lekkerste Friese cookies

Friesland.nl maakt gebruik van cookies om goed te kunnen functioneren. Door gebruik te blijven maken van onze website, of door deze melding te sluiten, geef je aan hier akkoord mee te gaan.