Pin Kookatelier De Kleyne Sint Jacob

Boek nu!

Kookatelier De Kleyne Sint Jacob
Op deze unieke plek in het historische hart van Leeuwarden voelt het direct als thuis. Een inspirerende en sfeervolle ruimte vol licht en kleur. Natuurlijk als eye catcher die enorme keuken, waar menigeen al likkebaardend heeft rondgekeken, maar er is zoveel meer mogelijk. Denk dan niet alleen aan vergaderen of brainstormsessies maar ook aan het houden van productdemonstraties of teambuilding. Die we natuurlijk graag ondersteunen met een bijpassende kookworkshop.
In de grote keuken ontstaan tijdens het koken en borrelen nieuwe ideeën en is menige relatie verdiept.
Maar natuurlijk kun je in het kookatelier óók met je gezin, vrienden of familie een fantastisch feest vieren. Daar hebben wij geweldige herinneringen aan!
Tussendoor even in de buitenlucht? De deels overdekte binnen- en buitenplaats hebben een relaxte, ontspannen Mediterrane sfeer.

“Het kookatelier bezoek je niet, het kookatelier beleef je”.


« Bekijk alle locaties

Meer informatie


  Wat zit hier nog meer in de buurt?


Bekijk alle locaties die je dichtbij Kookatelier De Kleyne Sint Jacob kunt vinden.

Pin Post-Plaza Hotel & Grand Café

  Leeuwarden

Na een intensieve verbouwing en restauratie van het oude Hoofdpostkantoor, is Post-Plaza getransformeerd tot een unieke plek in het centrum van Leeuwarden, waar gasten slapen, eten, werken, drinken en genieten in een historisch decor....


Meer info

Pin Grand Cafe Wouters

  Leeuwarden

Tegenover het Centraal Station en op korte loopafstand van het centrum, bent u bij ons aan het juiste adres voor een heerlijk kopje koffie met gebak, een borrel, een lekkere lunch of gezellig diner,...


Meer info

Pin Fries Museum

  Leeuwarden

Het Fries Museum opent in september 2013 zijn deuren in een indrukwekkend nieuw gebouw op het Wilhelminaplein in Leeuwarden. Het Fries Museum gaat over de Friezen en over Friesland, een eigenzinnig stukje ‘buitenland in...


Meer info

Ontvang jij de nieuwsbrief van Friesland al?

Meld je aan en ontvang iedere maand onze nieuwsbrief met de leukste evenementen in Friesland, aantrekkelijke arrangementen en leuke nieuwtjes over de provincie.

Zoeken op Friesland.nl

De lekkerste Friese cookies

Friesland.nl maakt gebruik van cookies om goed te kunnen functioneren. Door gebruik te blijven maken van onze website, of door deze melding te sluiten, geef je aan hier akkoord mee te gaan.