Logementen Jannum

Boek nu!

Mensen die willen genieten van de rust en de weidsheid van het Friese terpenlandschap vinden op de terp van Jannum een uniek stekje. Een prima uitvalsbasis om dit gebied per fiets of wandelend te ontdekken.
Na een verblijf van een paar dagen in de rust en de ruimte van het Friese platteland voelt u zich geheid een ander mens.

Ook geschikt voor familie weekenden of ander groepsuitje. Twee appartementen zijn met elkaar verbonden. Voor maximaal 4-8 personen. Vraag naar de mogelijkheden.

De arbeiderswoningen zijn eenvoudig maar smaakvol ingericht en zeer aantrekkelijk voor wie oude bouwstijlen waardeert. Vanuit de logementen heeft u een prachtig uitzicht op het uitgestrekte Friese landschap.
In 3 van de 4 logementen zijn honden welkom.

Kijk voor meer informatie en foto’s op: www.logementenjannum.nl


« Bekijk alle locaties

Meer informatie


  Wat zit hier nog meer in de buurt?


Bekijk alle locaties die je dichtbij Logementen Jannum kunt vinden.

Pin Hotel-restaurant It Posthûs

  Burdaard

Hotel-Restaurant It Posthûs is een À la carte restaurant en hotel met zeven kamers.Terras op de Dokkumer EE aan de Elfstedenroute in Birdaard. Zaalaccomodatie vanaf tien personen tot en met 150 personen.


Meer info

Pin Bij De Pastorie

  Reitsum

B&B Bij De Pastorie bij Dokkum. Prachtige B&B met volledige privacy! Eigen entree, twee slaapkamers, woonkamer met keukentje. Ontbijt wordt bij u in het appartement geserveerd. De kids kunnen heerlijk spelen in de grote...


Meer info

Pin Camping zwanenburg

  jislum

Zoekt u rust ruimte en gezelligheid, dan bent u bij ons aan het juiste adres. wij hebben een klein speel/vismeertje van 170cm diep en 3ha bos. Ook is er een kantine aanwezig en in...


Meer info

Pin Bed and Breakfast Het Vergulde Scheepje

  Dokkum

Bed en Breakfast Het Vergulde Scheepje is gelegen in de historische binnenstad van Dokkum tegenover het keerpunt in de Elfstedentocht. Het is een beeldbepalend pand met een geschiedenis die teruggaat tot het ontsteken van...


Meer info

Ontvang jij de nieuwsbrief van Friesland al?

Meld je aan en ontvang iedere maand onze nieuwsbrief met de leukste evenementen in Friesland, aantrekkelijke arrangementen en leuke nieuwtjes over de provincie.

Zoeken op Friesland.nl

De lekkerste Friese cookies

Friesland.nl maakt gebruik van cookies om goed te kunnen functioneren. Door gebruik te blijven maken van onze website, of door deze melding te sluiten, geef je aan hier akkoord mee te gaan.