Pin Motorcamping ’t Witveen

Boek nu!

Een Camping gericht op de in een tent overnachtende kampeerder. Zoals de naam al doet vermoeden richten wij ons hoofdzakelijk op motorrijders, maar zijn fietsers en wandelaars ook van harte welkom. Tevens verzorgen wij indien gewenst s’morgens een ontbijt en is het ook mogelijk om bij ons te barbecueën. Ook kunnen wij diverse motortoer- tochten digitaal aanleveren voor navigatiesystemen voor het verkennen van het mooie Friesland.


« Bekijk alle locaties

Meer informatie


  Wat zit hier nog meer in de buurt?


Bekijk alle locaties die je dichtbij Motorcamping ’t Witveen kunt vinden.

Pin Monumentaal Fries Waldhuske (2 pers) – Drogeham

  Drogeham

Origineel Fries waldhuske, het kleinste huisje in gemeente Achtkarspelen. Woonkamertje: bedstee (140×200), zithoek, radio, tv, boeken, spelletjes, toerist informatie. Achterhuis: keukentje, eethoek. Badkamer: douche,toilet,wastafel. Terras met picknickbank. Gratis gebruik 2 fietsen. Supermarkt op 1km...


Meer info

Pin B&B The Black Horse

  Ureterp

B&B&More ” The Black Horse” heeft in juni 2014 haar deuren geopend met keuze uit suites of kamer, elk met eigen luxe badkamer op een prive terrein van 3,5 hectare. Gelegen in landelijk Friesland...


Meer info

Pin Graancirkel

  Drachten

Café-restaurant & bakkerij


Meer info

Pin ’t Landschap

  Boelenslaan

Rustig gelegen B&B met Theeschenkerij


Meer info

Ontvang jij de nieuwsbrief van Friesland al?

Meld je aan en ontvang iedere maand onze nieuwsbrief met de leukste evenementen in Friesland, aantrekkelijke arrangementen en leuke nieuwtjes over de provincie.

Zoeken op Friesland.nl

De lekkerste Friese cookies

Friesland.nl maakt gebruik van cookies om goed te kunnen functioneren. Door gebruik te blijven maken van onze website, of door deze melding te sluiten, geef je aan hier akkoord mee te gaan.