Pin It Dreamlân, overnachten in puur Friesland

Boek nu!

Kindvriendelijk klein Natuurkampeerterrein bij Lauwersmeer en Wad. Ook 2 Trek-in's, 4 p. vakantiehuis, 10 p. familiehuis en 20 p. groepsaccommodatie.

It Dreamlân vlakbij het Lauwersmeer en de Waddenzee: fietsen, lezen, spelen, kletsen, voetballen, afwassen, eten, luieren, trampolinespringen, schommelen, zandtaartjes bakken, kanoën, genieten van de ondergaande zon, chillen bij het kampvuur, slapen, wakker worden en dan… nóg zo’n lekkere dag beginnen. Een Natuurkampeerterrein met 25 plekken op een oude Friese terp. Adembenemend uitzicht en weidse wolkenluchten rondom. Tent, camper of caravan: iedereen is welkom!
Fietsen, wandelen, lekker peddelen met de kano door de Friese natuur. Of juist languit in de zon. Wil je even wat anders dan natuur? Dan fiets je mooi langs de vaart naar Dokkum of rijd je door de leukste dorpjes richting Groningen of Leeuwarden.
Ben je ook zo dol op die relaxte sfeer, het buitenleven en het campinggevoel? Maar is kamperen eigenlijk niet zo jouw ding? Geeft niks, je bent niet de enige. Gelukkig zijn er ook 2 Trek-in’s, een 4-p. vakantiehuis, een 10 p. familiehuis en een 20 p. groepsaccommodatie te huur.


« Bekijk alle locaties

Meer informatie


  Wat zit hier nog meer in de buurt?


Bekijk alle locaties die je dichtbij It Dreamlân, overnachten in puur Friesland kunt vinden.

Pin Camping De zandhorst

  walterswald

Welkom bij Camping De Zandhorst, gelegen in het Friese dorpje Wâlterswâld (Wouterswoude) Bij Dokkum. Camping De Zandhorst is gevestigd in een prachtig gebied in Friesland waar u in alle rust en ruimte van de...


Meer info

Pin Botanische Tuin van Fryslân De Kruidhof

  Buitenpost

In Buitenpost, liggend aan het spoor op 18 treinminuten van Leeuwarden en Groningen vindt u de botanische tuin van Friesland. Geniet van 17 schitterende thematuinen waaronder de grootste botanische collectie geneeskrachtige kruiden van West-Europa. Verken de tuinen...


Meer info

Pin Zoutkamer Twijzelerheide

  Twijzelerheide

Zoutkamer Twijzelerheide. Halotherapie, voor o.a. Astma, COPD, Huidproblemen, Psoriasis, Bronchitis, Allergie. Bel voor een gratis proefsessie. Haal weer opgelucht adem! Als je luchtweg- of huidproblemen hebt is dat niet gemakkelijk. Soms kan dat grote...


Meer info

Pin Bed and Breakfast Unia Zathe

  Ee

Onze fraaie logeerboerderij is de perfecte uitvalsbasis voor mensen die willen genieten van de rust en de ruimte. De sfeer van vroeger met de gemakken van nu. Zoals gratis WIFI in het gehele pand....


Meer info

Ontvang jij de nieuwsbrief van Friesland al?

Meld je aan en ontvang iedere maand onze nieuwsbrief met de leukste evenementen in Friesland, aantrekkelijke arrangementen en leuke nieuwtjes over de provincie.

Zoeken op Friesland.nl

De lekkerste Friese cookies

Friesland.nl maakt gebruik van cookies om goed te kunnen functioneren. Door gebruik te blijven maken van onze website, of door deze melding te sluiten, geef je aan hier akkoord mee te gaan.