Pin Naupar

Boek nu!

Wordt het weer eens tijd voor een gezellig weekendje weg of een dagje uit met de familie, een groep vrienden of uw favoriete collega’s? Stap dan aan boord van een authentiek zeilschip en geniet van de Friese meren.

Het Friese Merengebied is een prachtig gebied om te gaan zeilen met familie en/of vrienden. Weidse plassen als de Fluessen, het Slotermeer en het Sneekermeer worden afgewisseld met strakke vaarten door stadjes waar het lijkt of de tijd heeft stilgestaan. Zeilen op de Friese Meren is de perfecte manier om deze mooie omgeving te verkennen. In deze waterrijke provincie zijn de vele waterwegen beter met elkaar verbonden dan de wegen over land. Dit maakt dat dit gebied zich tot een waar watersportparadijs heeft ontwikkeld.

De Friese Meren is met zijn vele gezichten een mooi gebied om een dagje te gaan zeilen. Ook voor een meerdaagse vaartocht valt er in het gebied genoeg te zien. Meer af in één van de mooie havens en overnacht aan boord van het schip. U bent even helemaal een weekendje of een weekje weg! Kijk op onze site voor alle mogelijkheden.

NAUPAR hecht veel waarde aan persoonlijke aandacht voor alle betrokkenen. U en uw gasten zijn bij NAUPAR in goede handen!


« Bekijk alle locaties

Meer informatie


  Wat zit hier nog meer in de buurt?


Bekijk alle locaties die je dichtbij Naupar kunt vinden.

Pin Zonnewind Zeilreizen

 

Zonnewind Zeilreizen biedt tochten voor groepen en individuen. Zeilen over de Waddenzee en het IJsselmeer met de klippers Passaat, Aldebaran en de Poseidon. Ben je op zoek naar een fantastische zeilervaring met collega’s, familie...


Meer info

Pin Restaurant-Wijnbar Ons…

  Harlingen

Bij Ons… kunt u terecht voor een kop koffie, heerlijke lunch, High Tea, High Wine, diner en natuurlijk een goed glas wijn. Wij hebben ook een mooi en comfortabel terras over het water, midden...


Meer info

Pin Toscanini

  Franeker

Wat Leuk dat u er bent! De Italiaanse keuken, gekenmerkt door éénvoud en ambachtelijkheid. Dat willen wij U bij Toscanini bieden. Wij staan bekend om onze speciale dunne deegbodem gemaakt van eigen vers deeg....


Meer info

Pin De Stadsherberg

  Franeker

Dagelijks open vanaf 11.30 uur In overleg kan dit ook eerder. U kunt ons telefonisch bereiken van 09.00 tot 21.00. Voor groepsreserveringen in zowel het hotel & restaurant adviseren wij u te bellen tussen...


Meer info

Ontvang jij de nieuwsbrief van Friesland al?

Meld je aan en ontvang iedere maand onze nieuwsbrief met de leukste evenementen in Friesland, aantrekkelijke arrangementen en leuke nieuwtjes over de provincie.

Zoeken op Friesland.nl

De lekkerste Friese cookies

Friesland.nl maakt gebruik van cookies om goed te kunnen functioneren. Door gebruik te blijven maken van onze website, of door deze melding te sluiten, geef je aan hier akkoord mee te gaan.