Pitch&Putt Golf Leeuwarden

Boek nu!

Pitch&Putt Golf Leeuwarden is een kleine 18 holes golfbaan. Iedereen kan hier kennis maken met het golfspel. Instructie en materiaal zijn inbegrepen.
Een prachtige locatie voor uw bedrijfsuitje, familiefeest, vrijgezellenfeest of om te vergaderen. Kies ook uit één van onze arrangementen uit de extra activiteiten als boogschieten, een rondvaart of een heuse pokerclinic. Of wat dacht u van golfen in het donker in ons Moonlightarrangement. Alles in combinatie met een heerlijk buffet, fijne lunch of gewoon met een hapje en een drankje.


« Bekijk alle locaties

  Wat zit hier nog meer in de buurt?


Bekijk alle locaties die je dichtbij Pitch&Putt Golf Leeuwarden kunt vinden.

Pin Post-Plaza Hotel & Grand Café

  Leeuwarden

Na een intensieve verbouwing en restauratie van het oude Hoofdpostkantoor, is Post-Plaza getransformeerd tot een unieke plek in het centrum van Leeuwarden, waar gasten slapen, eten, werken, drinken en genieten in een historisch decor....


Meer info

Pin Camping De Kleine Wielen

  Leeuwarden

Camping De Kleine Wielen ligt ca. 5 kilometer oostelijk van Leeuwarden. U kunt ons vinden midden het natuurgebied “De Groene Ster”


Meer info

Pin Emmaplein

  Leeuwarden

Een gastvrije ontvangst, een heerlijk huis, prima bedden en een verwenontbijt. En als u een zeilliefhebber bent, kunt u (tegen betaling) met uw gastheer het Friese water verkennen. Onze boot ligt in Grou, zodat...


Meer info

Pin Fries Museum

  Leeuwarden

Het Fries Museum opent in september 2013 zijn deuren in een indrukwekkend nieuw gebouw op het Wilhelminaplein in Leeuwarden. Het Fries Museum gaat over de Friezen en over Friesland, een eigenzinnig stukje ‘buitenland in...


Meer info

Ontvang jij de nieuwsbrief van Friesland al?

Meld je aan en ontvang iedere maand onze nieuwsbrief met de leukste evenementen in Friesland, aantrekkelijke arrangementen en leuke nieuwtjes over de provincie.

Zoeken op Friesland.nl

De lekkerste Friese cookies

Friesland.nl maakt gebruik van cookies om goed te kunnen functioneren. Door gebruik te blijven maken van onze website, of door deze melding te sluiten, geef je aan hier akkoord mee te gaan.