Pin Pollepleats

Boek nu!

De Pollepleats is een exclusieve meeting- en partylocatie, schitterend aan het water gelegen, middenin het Friese merengebied.

In alle privacy kunt u op de Pollepleats terecht voor een onvergetelijk huwelijk, familiefeest, bedrijfsuitje, teambuilding of vergadering.

De geheel duurzaam verbouwde boerderij is uniek ingericht, en beschikt over:
– de mooiste boardroom van Friesland
– 17 hotelkamers
– aparte (bruids)suite
– feestzaal voor 200 personen
– gezellige bar
– ruime serre voor diners
– professionele keuken
– ruim erf met groot terras
– 4 fluistersloepen


« Bekijk alle locaties

Meer informatie


  Wat zit hier nog meer in de buurt?


Bekijk alle locaties die je dichtbij Pollepleats kunt vinden.

Pin La Dolce Frisia

  Workum

In het heerlijk rustige natuurgebied de Workumer Mar is Chambres & table d’hôtes La Dolce Frisia een gezellige plek om te onthaasten. Het gezellig huis dat werd gebouwd in 1880 heeft 6 kleurrijke gastenkamers...


Meer info

Pin Stadslogement Westersingel

  Sneek

Ons prachtige monumentale pand uit 1870 is gelegen aan de Westersingel in het centrum van Sneek! Gelegen aan de stadsgracht welke deel uitmaakt van de Elfstedenroute, vlakbij de bekende Waterpoort en op loopafstand van het historische en gezellige stadscentrum.


Meer info

Pin Camping Lan en mar

  Heeg

Op een prachtige locatie direct aan het Heegermeer temidden van de weilanden ligt camping Lan en mar. Het bedrijf is kleinschalig en veelzijdig. Er is een haven met ligplaatsen en trailerhelling. Verhuur van polyvalk,...


Meer info

Pin Ûnder de Wol

  Oudega W

Ûnder de Wol staat garant voor een gastvrij verblijf in comfortabele kamers, grenzend aan een weiland waar aardige schapen grazen. Alle kamers zijn nieuw, met zorg ingericht en beschikken over een eigen badkamer en...


Meer info

Ontvang jij de nieuwsbrief van Friesland al?

Meld je aan en ontvang iedere maand onze nieuwsbrief met de leukste evenementen in Friesland, aantrekkelijke arrangementen en leuke nieuwtjes over de provincie.

Zoeken op Friesland.nl

De lekkerste Friese cookies

Friesland.nl maakt gebruik van cookies om goed te kunnen functioneren. Door gebruik te blijven maken van onze website, of door deze melding te sluiten, geef je aan hier akkoord mee te gaan.