Puur Terschelling

Puur Terschelling is een bedrijf op Terschelling met een zee van mogelijkheden. Huifkartochten, Friese rijpaarden, Men arrangementen, Arrensleetochten, Boerenijs, Hoefijzergolf, Ezelwandelingen vanuit Oosterend op Terschelling. Met het motto ? Er is een zee van mogelijkheden bij Puur Terschelling? runnen Anne Bierema (44) en zijn partner Danielle van Megen (38) hun jonge onderneming. Alleen al de tak ?huifkartochten? biedt een scala aan keuzemogelijkheden. Anne heeft 25 jaar ervaring wat betreft tochten met paard en wagen en hij wil de eiland gasten de gevarieerdheid van Terschelling laten zien en laten beleven tijdens de tochten. Met de zelf gefokte Friese paarden voor de huifkarren (met nostalgische koetslampen erop), een prachtige trouwkoets en de platte boeren wagens kunnen ook grotere groepen worden vervoerd. Andere activiteiten van ?Puur Terschelling? zijn Friese rijpaarden verhuur, rijden op hun lieve Friese paarden op een comfortabel australian zadel over de talloze ruiterroutes op het eiland samengesteld door Staatsbosbeheer, door bos, duin, cranberryvelden en natuurlijk altijd over het strand. Met een duur vanaf twee uur t/m dag- of avondtocht. Individueel, in groepsverband en in combinatie met de huifkar een zee aan mogelijkheden. Puur Terschelling rijdt in kleine groepjes, veilig en gezellig. Aparte ritten voor zowel de gevorderde als de beginnende ruiter behoren tot de mogelijkheid. Voor de paarden activiteiten is het bedrijf Puur Terschelling in het bezit van een veiligheidscertificaat. Puur Terschelling heeft ezels waarmee u kunt wandelen door de eilander natuur. Door de duinen, langs de cranberry velden, door de polder, door het bos en over het strand. Hierbij draagt de ezel een picknick en/of je kinderen draagt, zodat de vermoeide beentjes bovenop de ezel weer tot rust kunnen komen. Naast de rust en ontspanning die een ezel biedt, is gebleken dat de ezel een geweldige metgezel voor jong en oud is. Tevens organiseren zij hoefijzergolf en verkopen boerenijs.

Pagina delen:  


« Bekijk alle locaties

Meer informatie


  Wat zit hier nog meer in de buurt?


Bekijk alle locaties die je dichtbij Puur Terschelling kunt vinden.

Pin B&B Twenty-one

  St. Jabik

Welkom bij B&B Twenty-one! Wij zijn een kleinschalige duurzame Bed and Breakfast gelegen in Sint Jacobiparochie waar u voor een betaalbare prijs kunt overnachten. Ons pand is van 1818 maar heeft alle comfort van...


Meer info

Pin Restaurant ’t Geuzennest

  Oost-Vlieland

Sfeervol dineren met uitzicht over de Waddenzee.


Meer info

Pin Gestrand

  Oost-Vlieland

Strandpaviljoen aan de Waddenzee


Meer info

Pin Eetcafe de smalle kant

  Sint Annaparochie

Eetcafe de smalle kant


Meer info

Ontvang jij de nieuwsbrief van Friesland al?

Meld je aan en ontvang iedere maand onze nieuwsbrief met de leukste evenementen in Friesland, aantrekkelijke arrangementen en leuke nieuwtjes over de provincie.

Zoeken op Friesland.nl

De lekkerste Friese cookies

Friesland.nl maakt gebruik van cookies om goed te kunnen functioneren. Door gebruik te blijven maken van onze website, of door deze melding te sluiten, geef je aan hier akkoord mee te gaan.