Pin Recreatiecentrum Mounewetter

Boek nu!

In een prachtig Fries landschap en dichtbij een aantal beroemde historische Friese “elf steden”, ligt tussen Bolsward en Harlingen “Recreatiecentrum Mounewetter”.

Recreatiecentrum Mounewetter ligt zeer centraal en is bij uitstek geschikt voor een geslaagde vakantie! Kom nu kamperen op een camping aan de Elfstedenroute, waarbij u vrij toegang hebt tot het mooiste zwembad van Friesland: Waterpark Mounewetter (naast de camping). Een professioneel recreatieteam (hoogseizoen) maakt uw vakantie voor u en uw kinderen compleet. Op korte afstand van het park vindt u het schitterende merengebied, het bosrijke Gaasterland en de historische plaatsen als Hindeloopen, Stavoren en Makkum aan het IJsselmeer. Ook een leuke dagtrip naar de waddeneilanden Vlieland of Terschelling is één van de vele mogelijkheden. Of wat denkt u van de goed geoutilleerde winkelsteden als Leeuwarden, Harlingen, Bolsward en Sneek. DRAADLOOS INTERNET OP DE GEHELE CAMPING  Stel dat… Internet zelfs op uw vakantie bestemming beschikbaar is? Met uw eigen laptop/computer verbinding maken met het draadloos netwerk van de camping, om een mailtje te sturen naar het thuisfront of even “Google-en” wat er in de wijde omgeving van je caravan of net opgezette tent te beleven is? Voorzieningen: Op de camping vindt u een Recreatieruimte met bar en Afhaalgelegenheid voor snacks. Alle Passantenvelden zijn voorzien van stroom. De moderne en zeer schone Douche- en wasgelegenheid is geplaatst op een centrale en toegankelijke plek. Op de camping vindt u tevens jaar- en seizoenplaatsen. Verder vindt u op het terrein een Multi sportveld, Speelveld, Tennisbaan en Speeltuin. Ruim aanwezige Camper voorzieningen. Ook verhuren wij drie Lodges en een Podge (trekkershut).  U kunt een dagje naar het Makkummerstrand om lekker te luieren op het strand of lekker verfrissend te poedelen in het IJsselmeer.  Voor (beginnende) surfers is Makkum een ideale plek, doordat het bij de wal ondiep is kun je makkelijk op je surfplank stappen.  Mounewetter is gelegen aan uitstekend viswater. Vissen op zee? Op 10 minuten afstand ligt de Waddenzee.  Recreatiecentrum Mounewetter is een erkende fietscamping en is gunstig gelegen als uitvalsbasis voor vele aantrekkelijke fietstochten. Ook als u op doorreis bent vanaf de Afsluitdijk of als bestemming Waddeneilanden heeft is Witmarsum zeer gunstig gelegen.  Voor kanoërs zijn er ideale routes (aanlegsteiger aanwezig). Er zijn speciale fiets- en kano “elfsteden” routes te verkrijgen.  Naast het Recreatiecentrum ligt een wandelbos van 12 ha.  Er is op 8 km afstand afstand mogelijkheid tot pony- en paardrijden.


« Bekijk alle locaties

Meer informatie


  Wat zit hier nog meer in de buurt?


Bekijk alle locaties die je dichtbij Recreatiecentrum Mounewetter kunt vinden.

Pin B&B wetterwillefriesland

 

Fietsen, wandelen, vissen, varen in de motorboot of gewoon lekker ontspannen? Het kan in onze B&B, direct gelegen aan de Bolswardertrekvaart. Tussen Leeuwarden, Franeker, Sneek en Bolsward, centraal in Friesland maar ook landelijk. Rust...


Meer info

Pin Piaam State

  Piaam

Welkom Verblijven bij Piaam State is verblijven in een monumentale rietgedekte kop-hals-romp boerderij in het kleine, authentieke dorpje Piaam. Luxe en comfort op het Friese platteland In de authentieke17e eeuwse boerderij zijn in 2002...


Meer info

Pin Restaurant-Wijnbar Ons…

  Harlingen

Bij Ons… kunt u terecht voor een kop koffie, heerlijke lunch, High Tea, High Wine, diner en natuurlijk een goed glas wijn. Wij hebben ook een mooi en comfortabel terras over het water, midden...


Meer info

Pin Camping-Logeerboerderij de Salix

  Hitzum

Camping-Logeerboerderij de Salix ligt in landelijke buitengebied net buiten Franeker. Wij hebben een minicamping, 4 B&B kamers. 2 houten chaletjes.


Meer info

Ontvang jij de nieuwsbrief van Friesland al?

Meld je aan en ontvang iedere maand onze nieuwsbrief met de leukste evenementen in Friesland, aantrekkelijke arrangementen en leuke nieuwtjes over de provincie.

Zoeken op Friesland.nl

De lekkerste Friese cookies

Friesland.nl maakt gebruik van cookies om goed te kunnen functioneren. Door gebruik te blijven maken van onze website, of door deze melding te sluiten, geef je aan hier akkoord mee te gaan.