Pin Residentie Dicht bij zee

Boek nu!

Residentie Dicht bij zee gelegen aan de voet van de duinen in het hart van het eiland Terschelling, aan de oostkant natuurreservaat De Boschplaat, aan de zuidkant Unesco Wereld erfgoed De Waddenzee, aan de noordkant het brede Noordzeestrand en aan de westkant de bewoonde wereld.
Residentie Dicht bij zee biedt u een keuze uit diverse hotels, appartementen en familiehuizen, een uitstekende keuze voor een ontspannen verblijf op het eiland.


« Bekijk alle locaties

Meer informatie


  Wat zit hier nog meer in de buurt?


Bekijk alle locaties die je dichtbij Residentie Dicht bij zee kunt vinden.

Pin B&B Twenty-one

  St. Jabik

Welkom bij B&B Twenty-one! Wij zijn een kleinschalige duurzame Bed and Breakfast gelegen in Sint Jacobiparochie waar u voor een betaalbare prijs kunt overnachten. Ons pand is van 1818 maar heeft alle comfort van...


Meer info

Pin Restaurant ’t Geuzennest

  Oost-Vlieland

Sfeervol dineren met uitzicht over de Waddenzee.


Meer info

Pin Gestrand

  Oost-Vlieland

Strandpaviljoen aan de Waddenzee


Meer info

Pin Eetcafe de smalle kant

  Sint Annaparochie

Eetcafe de smalle kant


Meer info

Ontvang jij de nieuwsbrief van Friesland al?

Meld je aan en ontvang iedere maand onze nieuwsbrief met de leukste evenementen in Friesland, aantrekkelijke arrangementen en leuke nieuwtjes over de provincie.

Zoeken op Friesland.nl

De lekkerste Friese cookies

Friesland.nl maakt gebruik van cookies om goed te kunnen functioneren. Door gebruik te blijven maken van onze website, of door deze melding te sluiten, geef je aan hier akkoord mee te gaan.