Pin Restaurant de hinde

Boek nu!

ETEN, DRINKEN EN GENIETEN OP HET MOOISTE PLEKJE VAN HINDELOOPEN

Harmen en Bea Ligthart, patron-cuisinier en gastvrouw, heten u van harte welkom in hun restaurant De Hinde, riant gelegen aan de oude haven met uitzicht op het IJsselmeer.
De sfeer is uitnodigend, ongedwongenl en verzorgd. ’s Zomers is het heerlijk toeven op het gezellige terras. Binnen is het warm en comfortabel.

De keuken is eerlijk en puur, er wordt gekookt met verse,vrijwel altijd regionale produkten. Buiten de menukaart om zijn er wisselende seizoensgerichte specialiteiten.
De uitgebreide wijnkaart bevat naast met zorg uitgekozen huiswijnen vele andere mooie en exclusieve pareltjes.

U kunt bij de Hinde lunchen en dineren met z’n tweetjes, met kleine en grotere gezelschappen. Van te voren reserveren, zeker met gezelschappen, verdient aanbeveling.

De Hinde is aangesloten bij Fryslân Culinair, een samenwerkingsverband van Friese restaurants.

Lees meer over De Hinde en Hindeloopen op www.dehinde.nl


« Bekijk alle locaties

Meer informatie


  Wat zit hier nog meer in de buurt?


Bekijk alle locaties die je dichtbij Restaurant de hinde kunt vinden.

Pin B&B Pension Perruque

  Koudum

Een B&B / pension met een uniek karakter B&B/pension Perruque is met 10 comfortabele kamers en 2 appartementen gevestigd in het voormalig politiebureau van Koudum. Met een knipoog verwijzen wij gedurende uw verblijf naar...


Meer info

Pin La Dolce Frisia

  Workum

In het heerlijk rustige natuurgebied de Workumer Mar is Chambres & table d’hôtes La Dolce Frisia een gezellige plek om te onthaasten. Het gezellig huis dat werd gebouwd in 1880 heeft 6 kleurrijke gastenkamers...


Meer info

Pin Restaurant Ame Gijs

  Hindeloopen

Wij heten u van harte welkom in Café – Restaurant Ame Gijs. Op deze unieke locatie in hartje Hindeloopen doen wij er alles aan om het u naar de zin te maken. U kunt...


Meer info

Pin De Weyde Blick

  Warns

Centraal in het Nationaal Landschap Zuid West Friesland ligt De Weyde Blick. Een rustige, sfeervolle logeerplek in het dorpje Warns met veel groen en een wijds uitzicht over het glooiende landschap rondom. De Weyde...


Meer info

Ontvang jij de nieuwsbrief van Friesland al?

Meld je aan en ontvang iedere maand onze nieuwsbrief met de leukste evenementen in Friesland, aantrekkelijke arrangementen en leuke nieuwtjes over de provincie.

Zoeken op Friesland.nl

De lekkerste Friese cookies

Friesland.nl maakt gebruik van cookies om goed te kunnen functioneren. Door gebruik te blijven maken van onze website, of door deze melding te sluiten, geef je aan hier akkoord mee te gaan.