Pin Restaurant De Vijf Sinnen

Boek nu!

Specialiteitenrestaurant De Vijf Sinnen is gevestigd in Weidum, acht kilometer ten zuiden van Leeuwarden. De ligging is landelijk en de stijlvolle inrichting sluit hierop aan. De Vijf Sinnen heeft een eigen parkeergelegenheid en is geopend van dinsdag tot en met zaterdag vanaf 18.00 uur. De keuken werkt uitsluitend met seizoen gebonden producten. De menukaart wisselt elke maand om zoveel mogelijk seizoenproducten te verwerken. Daarnaast wordt ook veel aandacht besteed aan regionale producten en vegetarische gerechten. Het team van de Vijf Sinnen onder leiding van gastvrouw Daniëlle Buijs zorgt ervoor dat het u tijdens uw verblijf aan niets ontbreekt. De grote bar met open keuken geeft extra gezelligheid in het restaurant. Onze moderne zaal is geschikt voor vergaderingen, congressen, cursussen, recepties, diners en feestavonden. Naast deze prachtige zaal met uitzicht over de weilanden, beschikken we over een ruim terras op het zuiden.


« Bekijk alle locaties

Meer informatie


  Wat zit hier nog meer in de buurt?


Bekijk alle locaties die je dichtbij Restaurant De Vijf Sinnen kunt vinden.

Pin Minicamping de Greidhoeke

  Britswerd

Kamperen op het Friese platte land op een mooie rustige groene camping, bestaande uit 12 ruime plaatsen van ongeveer 100 m2 per plaats, allen voorzien van elektriciteit. Centraal gelegen bij Sneek, Franeker , Leeuwarden...


Meer info

Pin B&B ZAZZA

  Raerd

Bed & Breakfast ZAZZA in Raerd. Op en top gastvrijheid midden in de Friese natuur.


Meer info

Pin B&B ZAZZA

  Raerd

Bed & Breakfast ZAZZA in Raerd. Op en top gastvrijheid midden in de Friese natuur.


Meer info

Pin Bed & Breakfast Gibbeflecht

  Mantgum

Welkom in het groene hart van Friesland. In Mantgum, een mooi dorp aan de spoorlijn Leeuwarden-Sneek-Stavoren, vindt u onze Bed & Breakfast met één ruime tweepersoons gastenkamer met privé badkamer en een ontbijtkamer op...


Meer info

Ontvang jij de nieuwsbrief van Friesland al?

Meld je aan en ontvang iedere maand onze nieuwsbrief met de leukste evenementen in Friesland, aantrekkelijke arrangementen en leuke nieuwtjes over de provincie.

Zoeken op Friesland.nl

De lekkerste Friese cookies

Friesland.nl maakt gebruik van cookies om goed te kunnen functioneren. Door gebruik te blijven maken van onze website, of door deze melding te sluiten, geef je aan hier akkoord mee te gaan.