Pin Sauna Hotstones

Boek nu!

In het noordwesten van Friesland vestigt zich een uniek wellness bedrijf: Sauna Hotstones. Sauna Hotstones is de enige kuursauna in Friesland, bekroond met het felbegeerde Heilbad certificaat! De plek waar nu Sauna Hotstones staat, bestond vroeger alleen uit water. De inmiddels verloren zee: de Middelzee. De sauna in zijn huidige bestaan was al jaren operationeel toen er werd besloten een bron te slaan achter het pand van Sauna Hotstones. Na het slaan van deze bron bleek het water twee keer zo zout als het water van de Noordzee te zijn. Na analyse zijn er 25 verschillende mineralen in dit unieke water geconstateerd. Naast onze sauna- en kuurbaden faciliteiten beschikt Sauna Hotstones over een massage- en zonnestudio, beautysalon, restaurant met diverse gerechten. Het is bij ons ook mogelijk te overnachten. Wij beschikken over drie unieke hotelkamers inpandig. U kunt er voor kiezen uw overnachting met of zonder sauna te boeken. De volgende ochtend wordt er in ons restaurant ontbijt geserveerd.


« Bekijk alle locaties

Meer informatie


  Wat zit hier nog meer in de buurt?


Bekijk alle locaties die je dichtbij Sauna Hotstones kunt vinden.

Pin Bed en Boeddha

  Oudebildtzijl

B&B = Bed en Boeddha. Een vrijstaande studio op ons werelderfgoed. Te huur voor korte en of langere periodes.


Meer info

Pin B&B Twenty-one

  St. Jabik

Welkom bij B&B Twenty-one! Wij zijn een kleinschalige duurzame Bed and Breakfast gelegen in Sint Jacobiparochie waar u voor een betaalbare prijs kunt overnachten. Ons pand is van 1818 maar heeft alle comfort van...


Meer info

Pin Bed and Breakfast Mill View

  Stiens

Goed overnachten met uitstekende bedden en een goed ontbijt. Gratis parkeren voor de deur. In centrum van Stiens met veel winkels.


Meer info

Pin Appartement Torenzicht

  Marsum

Appartement vlakbij Leeuwarden met eigen ingang, hal, douche, toilet, slaapkamer, keuken, woonkamer, bijkeuken en tuin met zitje. Aanwezig: Wifi, radio-cd speler, smart tv, koelkast, kookplaat met oven, magnetron, keukeninventaris en zelf instelbare cv verwarming....


Meer info

Ontvang jij de nieuwsbrief van Friesland al?

Meld je aan en ontvang iedere maand onze nieuwsbrief met de leukste evenementen in Friesland, aantrekkelijke arrangementen en leuke nieuwtjes over de provincie.

Zoeken op Friesland.nl

De lekkerste Friese cookies

Friesland.nl maakt gebruik van cookies om goed te kunnen functioneren. Door gebruik te blijven maken van onze website, of door deze melding te sluiten, geef je aan hier akkoord mee te gaan.