Pin Sloepverhuur Noord Fryslan

Boek nu!

Noord Fryslân verkennen vanaf het water? Het kan door een dag of een dagdeel onze fraaie sloep te huren. Noord Fryslân is een prachtig en rustig gebied waar het massatoerisme (nog) geen vat op heeft gekregen. Het vertrekpunt is vanaf ons bedrijf in Burdaard, direct aan de Dokkumer Ee. De Dokkumer Ee maakt deel uit van de Elfstedentochtroute, een betere start kunt u zich niet wensen!

Na een uitleg van ongeveer een kwartier liggen de Noord-Friese wateren voor u open en kan het genieten beginnen. U kunt de noordelijke Elfstedentochtroute volgen, maar natuurlijk ook een andere route kiezen. Dat bepaalt u zelf, kijk ook onder het hoofdstukje ‘Routes’. De sloep is eenvoudig te besturen en een vaarbewijs is niet nodig! Wilt u desondanks liever dat er een ervaren schipper meegaat, dan is dat tegen meerprijs mogelijk.


« Bekijk alle locaties

Meer informatie


  Wat zit hier nog meer in de buurt?


Bekijk alle locaties die je dichtbij Sloepverhuur Noord Fryslan kunt vinden.

Pin Station Marrum – De Pannekoektrein

  Marrum

Het Stationnetje van Marrum-Westernijkerk is gelegen aan het eens zo roemruchte spoorlijntje “het Dokkumer Lokaaltje” Het wordt wel eens genoemd als het leukste station van heel Nederland. Geheel gerestaureerd in de prachtigste kleuren en...


Meer info

Pin Hotel-restaurant It Posthûs

  Burdaard

Hotel-Restaurant It Posthûs is een À la carte restaurant en hotel met zeven kamers.Terras op de Dokkumer EE aan de Elfstedenroute in Birdaard. Zaalaccomodatie vanaf tien personen tot en met 150 personen.


Meer info

Pin Bij De Pastorie

  Reitsum

B&B Bij De Pastorie bij Dokkum. Prachtige B&B met volledige privacy! Eigen entree, twee slaapkamers, woonkamer met keukentje. Ontbijt wordt bij u in het appartement geserveerd. De kids kunnen heerlijk spelen in de grote...


Meer info

Pin Camping zwanenburg

  jislum

Zoekt u rust ruimte en gezelligheid, dan bent u bij ons aan het juiste adres. wij hebben een klein speel/vismeertje van 170cm diep en 3ha bos. Ook is er een kantine aanwezig en in...


Meer info

Ontvang jij de nieuwsbrief van Friesland al?

Meld je aan en ontvang iedere maand onze nieuwsbrief met de leukste evenementen in Friesland, aantrekkelijke arrangementen en leuke nieuwtjes over de provincie.

Zoeken op Friesland.nl

De lekkerste Friese cookies

Friesland.nl maakt gebruik van cookies om goed te kunnen functioneren. Door gebruik te blijven maken van onze website, of door deze melding te sluiten, geef je aan hier akkoord mee te gaan.