Stadslogementen Franeker

Boek nu!

Het mensen naar de zin maken is onze drijfveer, gastvrijheid zit ons in de genen! Al jaren zijn wij met veel plezier en toewijding actief in onder andere de hotellerie. Nu richten we ons op het aanbieden van comfortabele en authentieke vakantiehuizen op bijzondere locaties in ons mooie Franeker.
Wij denken de kritische en veeleisende cultuur- en natuurliefhebbers een plezier te doen met een verblijf in een van onze smaakvol verbouwde accommodaties. Wie privacy, en kleinschaligheid waardeert, zal zich midden in het historische stadshart op zijn gemak voelen. Een kleine stad als Franeker verenigt alles wat verwacht mag worden van er even “helemaal uit” te zijn. Door de bijzondere mix van charme en allure van een eeuwenoude Friese Elfsteden stad en de weidsheid van het omringende boerenland met haar terpdorpjes. En niet te vergeten de nabijheid van werelderfgoed Het Wad!
Wij zijn zeer selectief: welke woningen vinden wij bijzonder genoeg om aan te passen aan de eisen van deze tijd? Daarin doen we geen concessies. Een aangenaam verblijf van onze gasten is ons doel. Dus stellen we ons voortdurend de vraag, kan het beter, mooier, fijner?
 In al onze overwegingen staat onze gast centraal. Graag willen wij u verrassen met een heerlijk verblijf in onze Franeker Stadslogementen.


« Bekijk alle locaties

Meer informatie


  Wat zit hier nog meer in de buurt?


Bekijk alle locaties die je dichtbij Stadslogementen Franeker kunt vinden.

Pin Restaurant-Wijnbar Ons…

  Harlingen

Bij Ons… kunt u terecht voor een kop koffie, heerlijke lunch, High Tea, High Wine, diner en natuurlijk een goed glas wijn. Wij hebben ook een mooi en comfortabel terras over het water, midden...


Meer info

Pin Toscanini

  Franeker

Wat Leuk dat u er bent! De Italiaanse keuken, gekenmerkt door éénvoud en ambachtelijkheid. Dat willen wij U bij Toscanini bieden. Wij staan bekend om onze speciale dunne deegbodem gemaakt van eigen vers deeg....


Meer info

Pin De Stadsherberg

  Franeker

Dagelijks open vanaf 11.30 uur In overleg kan dit ook eerder. U kunt ons telefonisch bereiken van 09.00 tot 21.00. Voor groepsreserveringen in zowel het hotel & restaurant adviseren wij u te bellen tussen...


Meer info

Pin Camping-Logeerboerderij de Salix

  Hitzum

Camping-Logeerboerderij de Salix ligt in landelijke buitengebied net buiten Franeker. Wij hebben een minicamping, 4 B&B kamers. 2 houten chaletjes.


Meer info

Ontvang jij de nieuwsbrief van Friesland al?

Meld je aan en ontvang iedere maand onze nieuwsbrief met de leukste evenementen in Friesland, aantrekkelijke arrangementen en leuke nieuwtjes over de provincie.

Zoeken op Friesland.nl

De lekkerste Friese cookies

Friesland.nl maakt gebruik van cookies om goed te kunnen functioneren. Door gebruik te blijven maken van onze website, of door deze melding te sluiten, geef je aan hier akkoord mee te gaan.